Home Nieuws Uitgaan Nieuws Van slapen kwam het zeker niet tijdens eerste Chantals Pyjama Party in...

Van slapen kwam het zeker niet tijdens eerste Chantals Pyjama Party in uitverkochte Ziggo Dome

Vanavond vond de állergrootste pyjama party van Nederland plaats: Chantals Pyjama Party. Chantal Janzen ontving in de Ziggo Dome maar liefst 15.000 bezoekers gehuld in hun meest feestelijke en creatieve slaapoutfits. Vuurwerk, confetti, bekende slaapgasten, een vliegende Chantal, spetterende optredens, magie, karaoke en gezelligheid in een gigantisch bed zorgden ervoor dat er van slapen in ieder geval niets terechtkwam.

Samen met co-host Tijl Beckand liet Chantal dromen uitkomen van al haar slaapgasten. Zo zong iedereen uit volle borst mee tijdens de Karaoke XXL met Maan. Wibi Soerjadi bracht als mega Disney-fan een Disney-medley ten gehore en surfde nog een keer samen met Chantal met matras en al van een trap. Famke Louise, Chantal en Tijl traden gehuld in regenboogjurkjes op met een K3-medley. De allergrootste verrassing van de avond was dat de echte K3 hen vergezelde op het podium.

Naast K3 kwam ook Jamai als verrassing langs. Peter Jan Rens, de allereerste slaapgast ooit van Chantal, nam iedereen mee terug in de tijd met het Grote Meneer Kaktus Lied. Illusionist Victor Mids gaf de avond een magisch randje en beleefde zijn ultieme droom door piano te spelen in de Ziggo Dome. Tony Junior kreeg in Chantal’s Nachtclub bij iedereen de voetjes van de vloer. Glennis Grace liet op haar beurt een droom van Chantal uitkomen met haar versie van Whitney Houstons ‘I Wanna Dance With Somebody’. Lil’Kleine en Chantal brachten in duet ‘Kleine Jongen’ van Hazes als eerbetoon aan hun zonen. En Corry Konings zorgde voor een wel hele spannende verrassing voor iemand uit het publiek. Als afsluiter droeg Chantal een nummer op aan alle medewerkers en kinderen van het Prinses Máxima Centrum, waarvan een aantal aanwezig was. Een deel van de opbrengst van verschillende acties rondom Chantals Pyjama Party komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum.

Chantal Janzen over de eerste editie van Chantals Pyjama Party:
Vanavond overtrof mijn stoutste verwachtingen. Zo leuk om te zien dat het publiek de meest creatieve slaapoutfits heeft aangetrokken om samen met mij en alle slaapgasten deze allergrootste pyjamaparty te beleven. En gelukkig mag ik morgenavond nog een keer!

Morgenavond staat er nog een tweede pyjamafeest op de planning. Ook deze show is uitverkocht.

Chantals Pyjama Party is een samenwerking tussen &C en RTL Live Entertainment.

Chantals Pyjama Party (credits: William Rutten)

Vorig artikelStar Wars: The Rise of Skywalker ( 18 december )
Volgend artikel‘Dom Doen’ van Henkie T en Jonna Fraser nummer 1 in NPO FunX DiXte 1000