Home Nieuws Uitgaan Nieuws Uitverkochte AFAS Live show voor Nicky Romero

Uitverkochte AFAS Live show voor Nicky Romero

© Iconic Studios

“Nightvision” vindt plaats op zaterdag 2 december in AFAS Live en valt samen met release gelijknamige 6-track EP

Nicky Romero is bezig met de laatste voorbereidingen voor een groot moment in zijn carrière – zijn allereerste soloshow “Nightvision” en hiervoor trekt hij alles uit de kast. Maar liefst 6000 bezoekers zullen aanstaande zaterdag Nicky’s uitverkochte show bezoeken in de AFAS Live. Dit all ages evenement vindt 2 december plaats en wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van grote concepten als Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.

In de show neemt Nicky het publiek mee op een ware sonische reis door de tijd, van zijn vroege anthems tot zijn recente hits. “Nightvision” bevat ook sounds van een aantal van zijn beste sets van over de hele wereld in de afgelopen jaren, zoals Ultra Music Festival in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië, Taiwan, Tomorrowland, EDC Mexico of Amsterdam Music Festival, om er maar een paar te noemen. Natuurlijk zal Nicky ook een aantal zeer speciale gasten meebrengen tijdens de avond, en met zoveel all-star samenwerkingen onder zijn riem, kunnen we ons alleen maar voorstellen wie dat zouden kunnen zijn! Om de show nog wat spannender te maken, brengt Romero vandaag een zes tracks tellende Nightvision EP uit met een flinke dosis club georiënteerde, melodieuze progressieve tracks. 

“De ‘Nightvision’ EP draait helemaal om het ontwikkelen van mezelf als artiest. Een van de belangrijkste muzikale ingrediënten uit mijn carrière zijn de melodieën; ze helpen me een emotie te creëren en een verhaal te vertellen. Ze hebben de identiteit gecreëerd die ik nu heb als Nicky Romero. Ik heb geprobeerd om deze elementen uit mijn eerdere carrière op een nieuwe manier samen te brengen in 2023, en ik denk dat ‘Nightvision’ dat echt omzet in de best mogelijke manier waarop ik dat doe. Met het Nightvision-event op 2 december gaan we proberen iets unieks te doen met de visuals. We hebben live optredens met gasten en ik zal zelf live instrumenten bespelen. We wilden echt een industrieel, mysterieus soort evenement creëren dat helemaal in het teken staat van het nachtleven. De muzikale elementen van de ‘Nightvision’ EP brengen dat heel soepel samen. Ik ben supertrots op deze EP en kijk enorm uit naar de show.” – Nicky Romero

Na de wereld te hebben veroverd met eerdere hits zoals “Legacy” met Krewella, “Like Home” met NERVO en de #1 single “I Could Be The One” met Avicii, bewees Nicky Romero al snel dat hij zijn talent altijd is blijven ontwikkelen. Na de lancering van zijn Protocol Recordings imprint label in 2012, zette de Nederlandse DJ, producer en labelbaas zijn successen voort met een reeks spraakmakende releases, variërend van samenwerkingen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Jonas Blue en Hardwell tot remixen voor onder andere Bebe Rexha, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne, Calvin Harris en RAYE. Naast dat hij nieuw talent binnen zijn label een platform biedt op zijn wekelijkse Protocol Radio show, blijft Nicky Romero zich verder ontwikkelen, onder andere met zijn jaarlijkse “Nicky Romero & Friends” ADE showcase en de lancering van Monocule alter-ego. 

Nicky Romero presents Nightvision (UITVERKOCHT)

Voorprogramma: Fast Boy

Locatie: Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

Datum: 2 december 2023

Doors open: 18.30 uur

Einde: 23.00 uur Socials: https://www.instagram.com/nickyromero/

Bron en foto © Iconic Studios

Vorig artikelNieuw op HBO Max in december 2023
Volgend artikelAankondiging Grand Theft Auto