Home Nieuws Uitgaan Nieuws Stem nu voor de Top 100 DJs 2022

Stem nu voor de Top 100 DJs 2022

© PlanetZone

Stemmen is nu mogelijk voor DJ Mag’s Top 100 DJ’s, ten voordele van Unicef. Fans van dansmuziek over de hele wereld worden uitgenodigd om hun favoriete dj’s te steunen, de stemming slui 14 september 2022 om 23.59 uur.

De Top 100 DJ;s editie begon in 1993 als een redactioneel samengestelde lijst van 100 DJ’s om de 100e editie van DJ Magazine te vieren, is Top 100 DJ’s uitgegroeid – met 1,3 miljoen jaarlijkse stemmen – tot ’s werelds grootste publiekelijk gestemde muziekpeiling. Zonder nominaties of deelnamecriteria is Top 100 DJ’s een volledig open poll. Kiezers wordt gewoon gevraagd om hun top vijf DJ’s te kiezen. En dat kan een DJ zijn met vijf volgers maar ook een DJ met vijf miljoen volgers.

In 2021 werd David Guetta voor het tweede achtereenvolgende jaar gekroond tot ’s werelds nummer 1 DJ. De Franse superster-dj, die zich opwerkte van het spelen in underground houseclubs tot de top van de pop-hitlijsten, heeft nu drie keer de wereldwijd gerespecteerde prijs gewonnen en zal ernaar streven om in de peiling van 2022 nog een titel te behalen.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is Unicef ​​de officiële liefdadigheidspartner voor Top 100 DJ’s. Unicef ​​werkt in meer dan 190 landen en zorgt ervoor dat meer kinderen in de wereld worden gevaccineerd, opgeleid en beschermd dan welke andere liefdadigheidsorganisatie dan ook. DJ Mag zal het vitale werk van de organisatie gedurende de campagne van 2022 ondersteunen, met meer informatie over fondsenwervingsinitiatieven die binnenkort worden aangekondigd.

DJ Mag heeft ook zijn samenwerking met VirtualDJ verlengd. Met meer dan honderd miljoen downloads is VirtualDJ verreweg de meest gebruikte DJ-software op de markt en heeft het een erkende geschiedenis van technische innovaties die de afgelopen 20 jaar vorm hebben gegeven aan digitaal DJ-en. VirtualDJ zal zichtbaar zijn tijdens het stemproces en de resultaten op sociale media worden onthuld. Daarnaast zal DJ Mag een videoserie uitbrengen met enkele van ’s werelds toonaangevende DJ’s die minimixen uitvoeren op VirtualDJ.

Nieuw voor 2022: alle Top 100 DJ’s-stemmers krijgen 50% korting op aankopen van DJCoin, de officiële cryptocurrency van DJ Mag. DJCoin is gebouwd op een uniek slim contract dat een waardestijging vastlegt naarmate het eigendomspercentage stijgt – hoe meer DJC’s er worden gekocht, hoe hoger de waarde. Vroege investeerders betalen meestal slechts £ 1 voor elke DJCoin, maar kiezers in Top 100 DJ’s krijgen een code die hen het recht geeft om elke DJC te kopen voor slechts £ 0,50, met een minimale aankoop van 2 DJC en geen maximale aankoop. DJCoin kan worden gebruikt als een waardevolle winkel of om producten met aanzienlijke kortingen te kopen in de DJ Mag Shop en toegang te krijgen tot unieke redactionele inhoud van DJ Mag. In de toekomst zullen nog meer nutsbedrijven en partners worden toegevoegd.

Gelijktijdig met Top 100 DJ’s is Alternative Top 100 DJ’s, mogelijk gemaakt door Beatport. Deze poll gebruikt dezelfde stemgegevens van Top 100 DJ’s, naast een genrefilter van Beatport om een ​​ranglijst te maken van artiesten uit genres zoals house, techno, drum & bass en andere afgeleiden die recentelijk ondervertegenwoordigd waren in de hoofdpeiling. De Belgische technoartiest Charlotte de Witte voert de laatste twee jaar de alternatieve lijst aan.

Na afloop van de stemming worden de resultaten van beide peilingen eind oktober bekendgemaakt.

Stemmen is nu mogelijk tot 23:59 uur BST op 14 september

Hier kan je stemmen

https://vote.djmag.com/

Bron: DJmag

Vorig artikelTomislav Mrkonjic versterkt PEC Zwolle
Volgend artikelAmsterdam Dance Event maakt eerste selectie namen bekend voor ADE 2022