Home Nieuws Uitgaan Nieuws Star Wars-actrices Amy Allen en Orli Shoshan aanwezig tijdens zomereditie Heroes Dutch...

Star Wars-actrices Amy Allen en Orli Shoshan aanwezig tijdens zomereditie Heroes Dutch Comic Con

© PlanetZone

Zomer editie Heroes Dutch Comic Con pakt weer lekker veel uit!

Amy Allen, bekend van haar rol als Aayla Secura in de Star Wars reeks, is de derde Special Guest

Amy Allen (1976) is een Amerikaanse actrice die de Jedi Master Aayla Secura speelde in Star Wars: Episode II – Attack of the Clones en in Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Amy was al eens eerder gecast als een extra Twi’lek in de DVD release van Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. Naast haar werk voor de camera, werkte ze achter de schermen aan veel verschillende films, waaronder A.I. Artificial Intelligence.

Orli Shoshan, bekend als Shaak Ti in Star Wars Episode II en Episode III, is de vierde Special Guest

Orli Shoshan (1974) is opgegroeid in Israël. Op 18-jarige leeftijd diende ze bijna 2 jaar in het Israëlische leger. Na haar militaire dienst begon ze te werken voor een Israëlische luchtvaartmaatschappij, wat haar naar de Verenigde Staten bracht om in Chicago, IL te gaan wonen. Tijdens haar werk voor “EL AL” kreeg ze een grote passie voor reizen toen ze plaatsen als India, Thailand en Australië bezocht. Orli besloot te verhuizen naar Sydney, Australië. Daar begon ze haar succesvolle modellencarrière met werk in tijdschriften en catalogi, daarna op de catwalk en vele televisiecommercials. Al dit harde werk zou uiteindelijk uitmonden in haar acteerrol in de populaire Sci-Fi franchise “Star Wars”!

Orli speelde Jedi Master Shaak Ti in “Star Wars Episode II en Episode III”. Shaak Ti is een populair personage dat je terugvindt in vele actiefiguren, LEGO sets, stripboeken en videogames. Tijdens haar verblijf in Australië werkte ze mee aan andere grote televisieshows zoals “The Wheel of Fortune-Australia”, waarin ze prijzen presenteerde, en een fitnessprogramma “Aerobic OZ style”.

Ontmoet Amy en Orli

Fans kunnen met Amy en Orli op de foto, een handtekening bemachtigen of vragen stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium. Photobooth tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Er zijn ook duo photobooth tickets beschikbaar. Kijk voor tickets en meer informatie op

dutchcomiccon.com.

Bron Heroes Ducth Comic Con Foto © Planetzone

Vorig artikelFoto’s Eindhoven Carnaval 2023 online!
Volgend artikelViaplay en Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen presenteren onthullende documentaireserie