Home Nieuws Uitgaan Nieuws Ruim 15.000 bezoekers op stralende en geslaagde editie Indian Summer Festival 2024

Ruim 15.000 bezoekers op stralende en geslaagde editie Indian Summer Festival 2024

© Indian Summer

Ruim 15.000 bezoekers genoten afgelopen zaterdag 29 juni van een zonovergoten Indian Summer Festival op het terrein van het Geestmerambacht. Een absoluut hoogtepunt was de reünie van Acda & De Munnik, waar het letterlijk zonnestralen regende. Ook populaire acts als Roxy Dekker, Son Mieux, De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey en Monica Geuze traden op tijdens de eenentwintigste editie van het festival. In 2025 vindt het festival plaats op zaterdag 28 juni.

Vijf verschillende area’s
Op het terrein waren dit jaar vijf area’s te vinden, waar verschillende muziekgenres geprogrammeerd werden. De grote headliners zoals Acda & de Munnik en Son Mieux stonden op de Main Stage, terwijl de jongere bezoekers los ging op populaire artiesten als Bizzey en Roxy Dekker op de Turn Up stage. In de Back 2 The Future area werden de nostalgische gevoelens opgewekt en in Rudi’s Après-Ski Bar en STËLZ Dome waren de intiemere feestjes te beleven.

Naast de muziek area’s konden de bezoekers terecht bij een breed scala aan foodtrucks, de Silent Karaoke & Rollerdisco, Kendi Krush en Glittersalon.          

Geslaagde editie zonder incidenten De festivaldag verliep zonder incidenten. Bezoekers konden gebruikmaken van gratis drinkwater en gratis zonnebrand, wat met de zomerse temperaturen geen overbodige luxe bleek.

Bron en foto © Indian Summer