Home Nieuws Muziek Nieuws Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, FeestDJRuud, Chef’Special en Q-dj’s treden...

Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, FeestDJRuud, Chef’Special en Q-dj’s treden op bij Thijs Festival

©qmusic

Afgelopen vrijdag was Thijs (20) uit Honselersdijk uit duizenden aanmeldingen de gelukkige luisteraar die zijn eigen festival won. Zojuist maakte Qmusic-dj Mattie Valk de klinkende line-up bekend. Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, FeestDJRuud en Chef’Special treden aanstaande vrijdag op bij het Thijs Festival. Ook Qmusic-dj’s Stephan Bouwman, Joost Swinkels, Tom van der Weerd en Bram Krikke hebben een rol in het programma.

Thijs won zijn eigen festival afgelopen vrijdag door in de finale het meeste bier in een traytje over een stormbaan te vervoeren. Aanstaande vrijdag wordt zijn hele vriendengroep opgehaald met een tourbus om met z’n allen naar het Thijs Festival te gaan. Zij zullen het gezicht van hun vriend daar veelvuldig voorbij zien komen. Met een line-up aan topartiesten en verrassingen belooft het een bijzondere dag te worden. Andere luisteraars kunnen de hele week tickets winnen door THIJS FESTIVAL te sturen in de Qmusic app, wanneer ze een van de aangekondigde artiesten horen op de radio.

Bij Qmusic weten ze wel hoe ze een feestje kunnen bouwen. Met vele jaarlijkse concerten in the Qube, de Top 40 Awards en de Foute Party met jaarlijks 40.000 bezoekers, brengt de radiozender het feest naar de luisteraar. En dat doet de zender dus met deze actie heel letterlijk, voor Thijs.

Qmusic-dj Domien Verschuuren vertelde eerder: “Nu alles weer open is, willen we extra veel leuke feestjes organiseren. En wat is er nou leuker dan het hebben van je eigen festival? Daarom geven we een luisteraar een geweldige dag, met een fantastische line-up aan artiesten.

Bron en foto: ©Qmusic

Vorig artikelMatthijs van Nieuwkerk presenteert kennisquiz ‘The Connection’ 
Volgend artikelIn Da’s dikke liefde helpen Lotte Vanwezenmael en Servaas Bingé 4 koppels met hun ongezonde gewoonten, relatie en gezondheidsproblemen