Home Muziek Rise Against naar AFAS Live

Rise Against naar AFAS Live

© Mojo

Amerikaanse punkband Rise Against komt op zondag 6 november naar AFAS Live in Amsterdam. The Story So Far opent de avond als special guest. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 juni om 10:00 via Ticketmaster.

Al ruim twee decennia weet Rise Against punkfans te boeien met opzwepende nummers en relevante lyrics. Met inmiddels zes miljoen Spotify luisteraars per maand is de band klaar om opnieuw het podium te betreden. Na de Europese zomertour keert Rise Against dit najaar terug op Nederlandse bodem. Het concert in AFAS Live is de eerste show in een evenementenzaal sinds 2017.

Een jaar na de release van negende studio-album Nowhere Generation presenteert Rise Against nu de opvolger. Met vijf nieuwe nummers gaat de band op Nowhere Generation II verder met het kritische dialoog met zichzelf, fans en de wereld om zich heen. De EP voegt een extra dimensie toe die samenloopt met de visie van zijn voorganger, waarbij sociale, economische en politieke instabiliteit en ongelijkheid onder de loep worden genomen.

rISE AGAINST 
Zondag 6 november 2022  | AFAS Live – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €51,62 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/riseagainst
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 juni om 10:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelKPN beloont je oude telefoon met geld en een nieuw leven
Volgend artikelTT Assen live bij de NOS