Home Sports René van der Gijp met GIJP Live! XL naar Rotterdam Ahoy

René van der Gijp met GIJP Live! XL naar Rotterdam Ahoy

Het grote succes van GIJP Live! brengt René van der Gijp op 2 september 2020 naar Rotterdam Ahoy met de theatershow GIJP Live! XL. Dat maakte de 58-jarige oud-speler van Sparta, PSV en Oranje vanavond bekend in Veronica Inside. Naast Van der Gijp zijn deze avond onder andere ook voetbalvrienden Jan Boskamp, Wim Kieft, Hans Kraay jr. en Michel van Egmond aanwezig. De presentatie is in handen van Jan Dirk Stouten, die het programma eerder met EMboost succesvol uitvoerde in een aantal theaters. De kaartverkoop voor deze grootse show start op vrijdag 13 december om 10:00 uur via www.gijplivexl.nl.

In GIJP Live! XL nodigt de populaire televisiepersoonlijkheid alle fans uit voor een bijzondere avond. Daarin praat Gijp, zoals zijn fans hem liefkozend noemen, op geheel eigen wijze over zijn persoonlijke leven, de televisiewereld en het profvoetbal. GIJP Live! XL kwam tot stand na het enorme succes van de twee uitverkochte voorstellingen Gijp Live! in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en die in De Lievekamp in Oss. Omdat veel fans achter het net visten voor kaartjes, heeft Van der Gijp besloten hen een plezier te doen door met een grotere show naar Rotterdam Ahoy te komen. 

René van der Gijp: ‘We vinden het een geweldige uitdaging om Ahoy in te gaan en hebben besloten het geld dat we verdienen aan Support Casper te doneren. Casper van Eijck is een goede vriend en we willen zijn doel om alvleesklierkanker te bestrijden graag ondersteunen’.

Grappigste BN’er
René van der Gijp is al jaren een vaste waarde in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside, waar hij met presentator Wilfred Genee en analyticus Johan Derksen op geheel eigen wijze de voetbalwereld onder de loep neemt. Zijn ongedwongen manier van doen bij Veronica Inside, waarin hij spraakmakende uitspraken niet schuwt, heeft hem veel fans opgeleverd. Onlangs werd Van der Gijp nog verkozen tot grappigste BN’er, boven comedians als André van Duin en Jochem Myjer. Op YouTube hebben fans speciale kanalen opgericht met Gijps grappigste momenten op tv.

NS Publieksprijs
In 2010 werd René van der Gijp genomineerd voor de Televizier Talent Award. Een jaar later won hij met Veronica Inside (toen nog Voetbal International) de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. De door Michel van Egmond over hem geschreven boeken ‘Gijp’ en ‘De wereld volgens Gijp’ zijn bestsellers. Beide boeken werden zelfs bekroond met de NS Publieksprijs, voor beste boek van respectievelijk 2013 en 2017.

GIJP Live! XL is een productie van EMboost, Jan Dirk Stouten en Friendly Fire.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor Gijp Live! XL in Rotterdam Ahoy op woensdag 2 september 2020 start aanstaande vrijdag 13 december om 10.00 uur via www.gijplivexl.nl. Tickets kosten tussen de €35 en €75. Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten. 

Gijp Live! XL – Rotterdam Ahoy 2020 
2 september 2020 
Rotterdam Ahoy
Tickets: €35 // €40 // €45 // €50 // €75 (excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten), verkrijgbaar via www.gijplivexl.nl.