Home Nieuws Uitgaan Nieuws Rag’n’Bone Man op 2 december 2024 in AFAS Live

Rag’n’Bone Man op 2 december 2024 in AFAS Live

0
Rag’n’Bone Man op 2 december 2024 in AFAS Live
© Mojo

Op maandag 2 december 2024 geeft de Britse singer-songwriter Rag’n’Bone Man een concert in de AFAS Live. De ticketverkoop start op vrijdag 21 juni om 11:00 via Ticketmaster.nl

Rag’n’Bone Man kondigt vandaag de release aan van zijn derde studioalbum genaamd “What Do You Believe In?“. Het album komt uit op 18 oktober 2024. Dit album volgt zijn nummer 1 album uit 2021 op genaamd ‘Life By Misadventure‘ en is een belangrijke mijlpaal in Rag’n’Bone Man’s  carrière.
What Do You Believe In?” verwijst naar Rag’n’Bone Man’s roots, sterk beïnvloed door hiphop, soul en blues. Het album bevat een overvloed aan krachtige nummers, elk resonerend met Rag’n’Bone Man’s kenmerkende diepe, soulvolle stem en hartverwarmende teksten. De zanger duikt in thema’s als liefde, verlies, hoop en introspectie en nodigt zijn luisteraars uit om de diepten van hun eigen overtuigingen en emoties te verkennen. Samenwerkend met een aantal bekende schrijvers en producers  heeft Rag’n’Bone Man een plaat gemaakt die belooft de harten en zielen van zijn fans te raken.

Over het album dat later dit jaar op 18 oktober uitkomt, deelde Rag’n’Bone Man:

 “It’s a representation of how I feel in this moment, at this time in my life – it represents joy, love and happiness. You’ve got to take people on a bit of a journey – It’s basically real life” he asserts. “Songwriting is always an extension of my emotions.”

Om de release van ‘What Do You Believe In?’ te vieren, gaat Rag’n’Bone Man op een grote UK/EU tournee. De tour begint op 16 november 2024 in Leeds en bestaat uit concerten in grote steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Over Rag’n’Bone Man
Rag’n’Bone Man, geboren als Rory Charles Graham op 29 januari 1985 in Uckfield is een Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn krachtige stem en unieke mix van muziekstijlen, waaronder soul, blues, hiphop en rock. Hij begon zijn muzikale carrière in de hiphopscene, maar kreeg internationale bekendheid met zijn debuutalbum “Human” uit 2017. Het album bevatte de wereldwijde hit “Human“, die de top van de hitlijsten bereikte in verschillende landen en meer dan 1 miljard streams behaalde op Spotify. Het album zelf werd erg goed ontvangen en behaalde hoge posities in de hitlijsten, waaronder nummer 1 in het de UK. De zanger heeft samengewerkt met diverse artiesten en producers, waardoor zijn muziek een breed scala aan invloeden en stijlen bevat. Zijn samenwerking met Calvin Harris voor de single “Giant” in 2019 was bijzonder succesvol en behaalde meer dan 670 miljoen streams op Spotify.

Rag’n’Bone Man – What Do You Believe In? Tourdata:
16 november – O2 Academy Leeds
17 november – O2 Academy Birmingham
19 november – O2 Academy Glasgow
20 november – O2 Apollo Manchester
22 november – O2 Academy Brixton London
23 november – Plymouth Pavilions Plymouth
24 november – The Brighton Centre Brighton
26 november – Palladium Cologne
27 november – Columbiahalle Berlin
29 november – Inselpark Arena Hamburg
1 december – Luxexpo Luxembourg
2 december – AFAS Live Amsterdam
3 december – Salle Pleyel Paris

RAG’N’BONE MAN – WHAT DO YOU BELIEVE IN?

Maandag 2 december 2024, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: vanaf €52,64 (inclusief servicekosten)

Tickets zijn op vrijdag 21 juni vanaf 11:00 te koop via Ticketmaster

Bron en foto © Mojo