Home Muziek Phil Rosenthal op 2 februari met boektournee naar Meervaart Amsterdam

Phil Rosenthal op 2 februari met boektournee naar Meervaart Amsterdam

© Mojo

De award-winnende acteur, schrijver, producent en presentator Phil Rosenthal staat op donderdag 2 februari in Meervaart, Amsterdam. Deze unieke voorstelling staat in het teken van zijn nieuwe boek ‘Somebody Feed Phil The Book’. De kaartverkoop start op vrijdag 13 januari om 10 uur via Ticketmaster.

Rosenthal is de bedenker van de comedy ‘Everybody Loves Raymond’, maar is tegenwoordig het meest bekend als presentator van de razendpopulaire Netflix travel- en foodshow ‘Somebody Feed Phil’, waarvan inmiddels al zes seizoenen op Netflix te zien zijn. De humoristische manier waarop Rosenthal een foodshow met een reisprogramma combineert, leverde hem al onder meer al een Emmy-nominatie op. Ook bracht hij onlangs ‘Somebody Feed Phil The Book’ uit, wat meteen de New York Times Bestseller list in schoot.

Phil Rosenthal begon als schrijver van comedy’s als ‘Down The Shore’ en ‘Coach’, maar brak pas echt door met de wereldberoemde serie ‘Everybody Loves Raymond’. Dit legendarische programma werd meer dan 70 keer genomineerd voor een Emmy en won er 15. Rosenthal won als uitvoerend producent de Writers Guild Award voor “Excellence in Television Writing”. Vervolgens werkte Phil Rosenthal aan de TV-serie ‘America: A Tribute to Heroes’ en de film ‘Exporting Raymond’, om vervolgens te starten met de voorloper van ‘Somebody Feed Phil’: ‘I’ll Have What Phil’s Having’.

Zijn liefde voor humor, reizen en gastronomie komt ook in zijn populaire podcast ‘Naked Lunch’ naar voren. Elke week ondervragen Phil Rosenthal en zijn vriend en Rolling Stone journalist David Wild een gast terwijl ze in L.A. lunchen bij Phils favoriete eetgelegenheden.
   
In deze eerste show op Nederlandse bodem vertelt Rosenthal het publiek op zijn kenmerkende gevatte en grappige wijze over onder meer zijn reizen, de gerechten die hij onderweg tegenkwam, en nog veel meer.\

An Evening with Phil Rosenthal of Somebody Feed Phil
Donderdag 2 februari 2023, Meervaart, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €36,40 (incl. servicekosten)

Meer info over deze show vind je op: www.mojo.nl/philrosenthal
De kaartverkoop is gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelDe Tatta’s ontvangen Platina Film
Volgend artikelVrijdag bij Qmusic: de 3000e uitzending van de Nederlandse Top 40