Home Nieuws Uitgaan Nieuws Oleta Adams op 29 juni naar Koninklijk Theater Carré

Oleta Adams op 29 juni naar Koninklijk Theater Carré

© Mojo

Legendarische soulzangeres Oleta Adams komt woensdag 29 juni 2022 naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ook geeft ze een concert in Openluchttheater Caprera op 8 juli en is ze te zien als special guest tijdens de show van Jamie Cullum bij Royal Park Live op 3 juli. De kaartverkoop voor de show in Carré start vrijdag 25 maart om 10:00 uur via Carré.

De Amerikaanse zangeres en pianiste timmerde begin jaren tachtig hard aan de weg met haar carrière en vergaarde in 1989 bekendheid dankzij haar bijdrage aan Tears for Fears’ nummer ‘Woman In Chains’. Een jaar later bracht Adams het album ‘Circle of One’ uit, met daarop de hits ‘Get Here’ en ‘Rhythm Of Life’. Het meest recente album van Oleta Adams uit 2017 staat vol met prachtige arrangementen van publieksfavorieten en werd door haar zelf geproduceerd en uitgebracht. In 2020 bracht ze de single ‘Place of Peace’ uit: een nummer dat jaren geleden werd geschreven maar nooit is uitgebracht. De single was bedoeld om mensen gerust te stellen in een tijd waarin de wereld covid-19 doormaakte.

Adams’ glansrijke carrière heeft haar vier Grammy nominaties en twee Soul Train Music Awards nominaties gebracht, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums, meerdere Top 40 noteringen en een plek in de American Jazz Walk of Fame. Ze heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige muzikante met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop. Oleta Adams is een graag geziene gast in Nederland. Zo stond er in 2020 een tour gepland in maar liefst 10 verschillende Nederlandse steden, die niet door kon gaan. 

Oleta Adams shows 
29-06 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
03-07 | Royal Park Live, Paleis Soestdijk – special guest bij Jamie Cullum
08-07 | Openluchttheater Caprera, Bloemendaal

OLETA ADAMS
Woensdag 29 juni 2022 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €33,- (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/oletaadams
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 25 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo