Home Muziek Nurse Blake komt naar Boom Chicago op 8 mei

Nurse Blake komt naar Boom Chicago op 8 mei

© Mojo

De social media-ster Nurse Blake komt op 8 mei 2023 naar Boom Chicago voor een show. Het is de eerste keer dat deze Amerikaan naar Nederland komt. Nurse Blake werd wereldwijd bekend door zijn hilarische social media sketches over de medische wereld. De kaartverkoop begint op woensdag 25 januari om 11:00 uur via ticketmaster.

Nurse Blake is een verpleger die zijn ervaringen uit de medische wereld gebruikt in zijn hilarische liveshow. Of het nu gaat om zijn studietijd of de vele gekke gebeurtenissen aan een bed in het ziekenhuis, altijd weet Nurse Blake door zijn opgewekte houding een hilarische draai te geven aan de kwesties waar medisch personeel onherroepelijk mee te maken krijgt. Deze voorstelling is een viering van de verpleging, een interactieve avond vol meesterlijke verhalen het vak, verteld door iemand die zelf jarenlange ervaring heeft. De tour heeft inmiddels al meer dan 100.000 tickets verkocht en bevat een vrolijk mix van live sketches, video’s en interactieve presentaties.

Blake werd bekend door zijn grappige en informatieve video’s op zijn social mediakanalen, waarmee hij naast verplegend personeel ook een breed ander publiek bereikt. Inmiddels heeft hij meer dan 10 miljoen unieke bezoekers per maand en zijn de viral video’s meer dan 250 miljoen keer bekeken. Ook is hij in 2021 een populaire podcast begonnen met zijn man Brett.

Nurse Blake werkte zeven jaar lang in verschillende functies op traumacentra overal in de VS. Ook is hij een oprichter van Nurses Support Their Young, een stichting die zich hard maakt voor gezonde werkomstandigheden in de gehele gezondheidszorg. Daarnaast heeft Nurse Blake Nursecon bedacht, waar verplegers wereldwijd gratis opleidingen en informatie kunnen krijgen.
Het is de eerste keer dat dit fenomeen in Nederland te zien is.

THE PTO Comedy tour – Nurse blake
8 mei 2023, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 18:30 uur | Entree: Vanaf €33,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/nurseblake
De kaartverkoop voor het concert start woensdag 25 januari om 11:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo