Home Muziek Massive Attack en The National (10 years of High Violet) naar Best...

Massive Attack en The National (10 years of High Violet) naar Best Kept Secret 2020

Festival Best Kept Secret maakt vandaag de eerste twee headliners bekend. De legendarische Engelse triphoppioniers Massive Attack sluiten op zondag 14 juni het hoofdpodium af. Vrijdag 12 juni viert de Amerikaanse band The National een exclusief jubileum van het meest succesvolle album High Violet, dat in mei 2020 tien jaar bestaat. Tickets voor Best Kept Secret gaan dinsdag 10 december om 20:00 in de verkoop via bestkeptsecret.nl. De komende maanden wordt de rest van het programma bekendgemaakt. Best Kept Secret vindt op 12, 13 en 14 juni voor de achtste keer plaats in Hilvarenbeek.

De organisatie van Best Kept Secret is ontzettend verheugd met de komst van Massive Attack. De groep sluit zondag 14 juni af op het hoofdpodium van Best Kept Secret. Met een audiovisuele totaalshow geven zij een overzicht van hun gehele carrière, die in de jaren negentig werd gelanceerd met hits als ‘Unfinished Sympathy en ‘Teardrop’. The National bracht tien jaar geleden hun meest succesvolle album uit, getiteld High Violet. Ter gelegenheid van dit jubileum komt de band rondom Matt Berninger en de gebroeders Dessner en Devendorf op vrijdag 12 juni naar Best Kept Secret voor een zeer bijzondere headlineshow. Songs als ‘Terrible Love’, ‘Sorrow’, ‘Bloodbuzz Ohio’, ‘England’ staan centraal in een set die bovendien gastoptredens zal kennen. 

Festivaldirecteur Maurits Westerik: “We zijn heel blij dat deze bands het begin zijn van een prachtig Best Kept Secret 2020. The National speelde de beste show die ik ooit van ze zag op Best Kept Secret. Volgend jaar komen ze terug met een speciale show in het teken van High Violet, dat voelt nu al als een warm bad. Massive Attack, één van de invloedrijkste artiesten uit Engeland, wil ik dolgraag zien op Best Kept Secret. Dit geeft meteen het muzikale spectrum weer dat wij graag delen met onze bezoekers: van een hartverwarmend, melancholisch optreden van The National tot de tijdloze meeslepende triphop van Massive Attack!”

Best Kept Secret 2020 
Best Kept Secret vindt op 12, 13 en 14 juni voor de achtste keer plaats in Beekse Bergen, nabij Hilvarenbeek. De komende maanden zal de rest van het programma voor Best Kept Secret 2020 worden onthuld. Onder leiding van de nieuwe festivaldirecteur Maurits Westerik, die direct na de afgelopen editie in dienst trad, wordt er hard gewerkt aan vernieuwing van het festival. Zo is Best Kept Secret in samenwerking met zijn partners bezig met een filmprogramma en keren vertrouwde area’s dit jaar op een andere manier terug. De komende maanden volgt meer nieuws over deze stappen. 

Tickets en accommodaties
Tickets voor Best Kept Secret gaan dinsdag 10 december om 20:00 in de verkoop via bestkeptsecret.nl en Eventim. Er zijn vanaf dat moment weekendtickets (inclusief en exclusief camping) en dagtickets beschikbaar. Bovendien gaan alle accommodaties in de verkoop. Naast de verschillende vaste accommodaties die door Beekse Bergen worden aangeboden, zijn op de festivalcamping ook plekken voor campers en caravans beschikbaar, en comfortabele vooropgezette tenten in verschillende prijscategorieën. Alle informatie is beschikbaar op bestkeptsecret.nl/tickets

Best Kept Secret 2020

Vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2020
Beekse Bergen, Hilvarenbeek



Vorig artikelChantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren Eurovisie Songfestival 2020
Volgend artikelUnlock your fate: Locke & Key komt op 7 februari 2020 naar Netflix