Home Muziek Martin Garrix terug met RAI Amsterdam shows tijdens ADE 2023

Martin Garrix terug met RAI Amsterdam shows tijdens ADE 2023

© Martin Garrix

Zijn spectaculaire solo shows komen voor het eerst in 4 jaar terug naar Amsterdam

Met 2022 net achter de rug maakt Martin Garrix zich al helemaal op voor 2023, en vandaag kondigt hij officieel de terugkeer aan van zijn spectaculaire Amsterdam Dance Event shows op 20 en 21 oktober 2023 in de RAI Amsterdam.

De ADE-shows van Garrix staan bekend om hun indrukwekkende productie met flitsende lasers, ongelooflijke visuals, en wereldberoemde gastartiesten. Een gloednieuwe productie, die het publiek zeker zal verbazen, is al in de maak voor de shows van 2023. Dit jaar markeert de vijfde editie van zijn back-to-back shows in de RAI Amsterdam, geproduceerd door E&A Events, na vier voorgaande, uitverkochte edities.

De voorverkoop voor de ADE-shows van Garrix is per direct exclusief en alleen voor mensen die zich vooraf hebben geregistreerd van start gegaan. Iedereen die de voorregistratie heeft gemist, kan zich nu aanmelden voor de eerste fase van de kaartverkoop op www.martingarrixade.com, die op donderdag 23 februari zal beginnen. Speciale prijzen waaronder meet&greets, merchandise en meer worden verloot onder de eerste kaartkopers.

Martin Garrix – Amsterdam Dance Event 2023

Vrijdag 20 oktober

22:00 – 06:00 uur

RAI Amsterdam

18+

Zaterdag 21 oktober

17.00 – 22.00 uur

RAI Amsterdam

Alle leeftijden

Bron en foto © Martin Garrix

Vorig artikelTrailer psychologische thriller ‘Polder’ gelanceerd
Volgend artikelUpdate zoektocht Minh Nghia Vuong in Opsporing Verzocht