Home Muziek Mama’s Jasje dit najaar in Leuven, Gent, Hasselt, Oostende en Antwerpen

Mama’s Jasje dit najaar in Leuven, Gent, Hasselt, Oostende en Antwerpen

© Live Nation Belgie

Mama’s Jasje is helemaal terug. 2020 was het jaar van de grote comeback van Mama’s Jasje, de band rond zanger Peter Vanlaet. Zo was er de succesvolle passage in Liefde Voor Muziek en het album ’30 jaar – De Jaren Van Verstand’ was goed voor platina. Begin 2021 werd de band uitgenodigd door radiozender JOE om wekelijks een cover van een hit uit JOE’s Top 2000 te brengen. Deze coverversies, aangevuld met eigen werk, werden gebundeld op het nieuwe album ‘Spiegel’, dat in de hoogste regionen van de hitlijsten terug te vinden was. En de uitverkochte jubileumtournee ’30 jaar Mama’s Jasje’, die heel wat theaterzalen aandeed, was een laaiend succes! Peter Vanlaet en zijn band lieten er op meesterlijke wijze de ene onsterfelijke klassieker na de andere door de boxen knallen. “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit”, “Als De Dag Van Toen” … het publiek had aan een half woord genoeg om ze uit volle borst mee te zingen.
Vandaag kondigt de populaire groep een gloednieuwe najaarstournee aan, die ‘het beste moet nog komen’ zal gaan heten. Mama’s Jasje is namelijk nog lang niet uitgezongen, het succesverhaal wordt voortgezet. De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren! De tour houdt halt in vijf Vlaamse steden. Op vrijdag 11 november in Het Depot in Leuven, op zaterdag 12 november in de Capitole in Gent, op vrijdag 18 november in het Trixxo Theater in Hasselt, op vrijdag 25 november in het Kursaal in Oostende en op zaterdag 3 december in De Roma in Antwerpen. Tickets voor deze concerten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 februari om 10u.

START TICKETVERKOOP
VRIJDAG 4 FEBRUARI, 10U LIVENATION.BE
TICKETPRIJZEN HET DEPOT: €35 CAPITOLE: €42,57 – €36,96 – €31,36 TRIXXO THEATER: €42,57 – €36,96 – €31,36 KURSAAL: €43,25 – €38,25 – €33,25 DE ROMA: €35 – €34
(ALLE PRIJZEN INCL. SERVICEKOSTEN)

Bron en foto © Live Nation België

Vorig artikelWekelijks sportoverzicht met Frank Evenblij en Erik Dijkstra in NPO Radio 2 Bureau Sport podcast
Volgend artikelDit zijn de 10 finalisten voor de Ster Gouden Loeki