Home Nieuws Uitgaan Nieuws Kensington opnieuw naar Ziggo Dome op vrijdag 6 en zaterdag 7 november...

Kensington opnieuw naar Ziggo Dome op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020

Kensington speelt op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020 in Ziggo Dome. Daarmee komt het totaal aantal optredens dat de Nederlandse band in de Amsterdamse concertzaal organiseerde op vijftien –  geen band heeft vaker een optreden gegeven in Ziggo Dome. Tickets voor de zesde concertreeks in 2020 zijn te koop vanaf aanstaande vrijdag 29 november 2019 om 11 uur via kensingtonziggodome.nl

Live record
Sinds 2015 heeft de band dertien keer de Ziggo Dome uitverkocht. In 2018 kwam daar ook de uitverkochte Johan Cruijff ArenA bij. Begin december 2019 staat Kensington voor drie concerten in Ziggo Dome, die allemaal zijn uitverkocht. De nieuwe reeks van twee concerten in 2020 is dan ook de eerste mogelijkheid sinds het verschijnen van hun nieuwe album om tickets te kunnen krijgen voor een eigen liveshow van de Utrechters.

Vijfde album: Time
Kensington bracht op 15 november hun nieuwe album Time uit. Om in alle rust de songs van dit album te kunnen schrijven, trok de band zich terug in de bossen van Canada. Deze periode van bezinning en reflectie op hun stormachtige carrière en levens van de afgelopen acht jaar leverde een album op dat binnen een week na de release nummer 1 behaalde in de Nederlandse Album Top 100.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor Kensington in Ziggo Dome op vrijdag 6 en zaterdag 7 november start aanstaande vrijdag 29 november om 11.00 uur via kensingtonziggodome.nl. Tickets kosten tussen de €35 en €60. Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten met een maximum van €5 per toegangskaart en exclusief transactie- en/of verzendkosten. 

Vorig artikelGigabit in Hilversum: the game is on!
Volgend artikelRobbie Williams opent Sky Radio The Christmas Station
Ik ben de eigenaar van Planetzone