Home Muziek Jett Rebel deze zomer solo met ‘Face To Face Tour’ langs diverse...

Jett Rebel deze zomer solo met ‘Face To Face Tour’ langs diverse steden

Jett Rebel geeft in juli kleinschalige solo shows in elf zalen in Nederland. Tijdens de Face To Face Tour is hij te zien in onder andere Amsterdam, Arnhem, Venlo, Utrecht, Deventer, Bloemendaal en Hilversum. De kaartverkoop voor de shows is direct gestart. Meer info en tickets via mojo.nl/jettrebel.

De zalen gaan weer (beperkt) open en livemuzikant Jett Rebel is van de partij. Deze zomer is hij te zien in elf Nederlandse theaters en poppodia. Vanwege het intieme karakter noemt hij het de Face To Face Tour

“Ik zit ook al drie maanden thuis. Niet spelen voelt voor mij zo onnatuurlijk, ik ben blij dat het weer kan”, aldus Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel. “Ik geef sowieso altijd het beste dat ik in me heb.”

2020 is een heel ander jaar geworden dan iedereen voor ogen had, zo ook Jett Rebel. Geen wonder dat hij weer staat te popelen om het podium op te mogen, in zijn eentje. Uiteraard wordt aan alle vereisten en voorzorgsmaatregelen voldaan, maar de essentie blijft hetzelfde: een man en zijn muziek.

De kaartverkoop is direct gestart via de websites van de zalen.
Meer info en tickets via: mojo.nl/jettrebel

Vorig artikelNIS America kondigt een nieuwe game aan: Mad Rat Dead
Volgend artikelJurre Geluk in gesprek met vrouwelijke pedofiel Evi