Home Nieuws Uitgaan Nieuws Frenna op zaterdag 4 december in AFAS Live

Frenna op zaterdag 4 december in AFAS Live

© Mojo

De Nederlandse zanger en rapper Frenna geeft op zaterdag 4 december naar AFAS Live zijn grootste show tot nu toe. Gewapend met zijn nieuwste album ‘Highest’ en zijn 777 band komt hij de Amsterdamse zaal op zijn kop zetten. De kaartverkoop start dinsdag 20 april om 10.00 uur via Ticketmaster.

De show staat in het teken van de vorige maand verschenen plaat ‘Highest’: het vijfde solo album dat de Nederlandse rapper, zanger, event organisator en labelbaas Frenna uitbracht. Op ‘Highest’ staan zowel Nederlandstalige nummers als internationale features met onder andere de Nigeriaanse ster zangeres Yemi Alade, de Londense rapper Young Adz van D-Block Europe, en King Promise. Daarnaast bevat dit tweetalige album zijn allereerste solonummer volledig in het Engels genaamd ‘Come Thru’. Daarmee verbreedt Frenna zijn horizon en streeft hij naar internationaal succes.

De geboren Haagse rapper Frenna brak als onderdeel van de rapformatie SFB (Strictly Family Business) in 2014 definitief door. Inmiddels behoort hij tot de absolute top van de Nederlandse hiphop scene en heeft in zijn relatief korte carrière al vele mijlpalen aangetikt, zoals de status van meest gestreamde Nederlandse Spotify artiest of zijn Edison Pop Award voor het album ‘Francis’.

Afgelopen zomer stond Frenna nog in Ziggo Dome tijdens de Larger than Live livestream concertreeks. Volkskrant kopte toen over zijn optreden “Frenna heeft in de Ziggo Dome de internationale allure die past bij een rapper met 1 miljard streams”.

Naast het concert in AFAS Live op 4 december is Highest by Frenna ook op 26 november te zien in Trix, Antwerpen.

HIGHEST (BY FRENNA) – LIVE IN CONCERT
Zaterdag 4 december 2021, AFAS Live Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €38,- (incl. servicekosten)

Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/frenna
De kaartverkoop voor het concert start dinsdag 20 april om 10:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo