Home Nieuws Muziek Nieuws Free Your Mind kondigt grootschalige Kingsday-editie2024 aan op Breda International Airport

Free Your Mind kondigt grootschalige Kingsday-editie2024 aan op Breda International Airport

© Free Your Mind

Reinier Zonneveld en Charlotte de Witte schitteren 26 en 27 april op de grootste techno stage ter wereld. De pre-registratie gaat vandaag van start.

Het toonaangevende house en techno festival Free Your Mind kondigt de terugkeer aan van haar grootschalige Kingsday-editie, dat voor het tweede opeenvolgende jaar plaatsvindt op Breda International Airport. Na het overweldigende succes van 2023 belooft Free Your Mind Kingsday 2024 een nog indrukwekkender spektakel te worden, verspreid over twee dagen op 26 en 27 april. De pre-registratie voor dit koninklijke evenement gaat direct van start via www.freeyourmindfestival.nl

Na een fenomenaal twintigjarig jubileum zet Free Your Mind koers naar de verjaardag van onze koning. Net als vorig jaar presenteert het festival een waanzinnige line-up, met als headliners Charlotte de Witte en Reinier Zonneveld, die op beide festivaldagen zal optreden.

De iconische locatie van Breda International Airport, met een speciaal afgezette landingsbaan, vormt wederom het decor voor het festival met de grootste techno stage ter wereld. Deze editie wordt nog imposanter, met ruimte voor twee keer 40.000 bezoekers en een speciaal ingerichte
camping voor 10.000 festivalgangers. Vanuit steden in heel Nederland worden bussen ingezet om bezoekers naar het operationele vliegveld in Noord-Brabant te brengen.

In de pre-registratie zijn de eerste tickets te koop vanaf 29 euro. Zorg ervoor dat je er snel bij bent om je plek te verzekeren. De pre-registratie verkoop begint op dinsdag 19 december om 17.00 uur. De reguliere kaartverkoop start op donderdag 21 december om 17.00 uur.

www.freeyourmindfestival.nl

Bron en foto © Free Your Mind