Home Muziek Extra shows voor Dinand Woesthoff in het Amsterdamse Bostheater

Extra shows voor Dinand Woesthoff in het Amsterdamse Bostheater

 Zanger en gitarist Dinand Woesthoff maakte gisteravond bij Beau bekend dat hij op zaterdag 8 augustus 2020 in het Amsterdamse Bostheater een kleinschalig akoestisch concert geeft. Bijna meteen na aankondiging was deze show uitverkocht en ook de tweede show was linea recta weg. Vandaag worden er 2 extra shows aan toegevoegd op 9 augustus. Tickets gaan morgen 18 juni om 10:00 uur in verkoop via www.dinandmusic.com en www.eventim.nl

Bijna meteen nadat het hoge woord van Dinand eruit was bij Beau gisteravond, vlogen het gelimiteerde aantal tickets al over de toonbank. Vanwege het grote succes maakt concertorganisator Friendly Fire vandaag bekend dat nog 2 unieke, akoestische concerten worden toegevoegd op zondag 9 augustus, om 18:00 uur en 21:00 uur.

Dinand Woesthoff
Dinand Woesthoff is van 1998 tot en met 2014 actief geweest als zanger van de Nederlandse rockband Kane. De afgelopen weken heeft hij voor het eerst sinds 6 jaar weer muziek uitgebracht: de nieuwe singles ‘Can You Hear Me’ en ‘Whatever Comes For Me’. Deze zomer geeft hij sinds jaren weer een concert waarin hij al zijn nieuwe muziek zal spelen. “Live, samen, connected. Voor het eerst in 6 jaar. Door voor- en tegenspoed. Genoeg te vertellen, genoeg te delen. It’s been a long time. Let’s meet up, in an acoustic summer.”, aldus Dinand over het concert in het Amsterdamse Bostheater.

Bron © Friendly Fire