Home Muziek Extra concert Tame Impala op 31 augustus in AFAS Live

Extra concert Tame Impala op 31 augustus in AFAS Live

© Mojo

Wegens grote belangstelling geeft de Australische psychedelische rockband Tame Impala een extra concert in AFAS Live op woensdag 31 augustus. De eerder aangekondigde concerten op 29 en 30 augustus waren in korte tijd uitverkocht. De shows maken deel uit van hun ‘Slow Rush Tour 2022’. De kaartverkoop van het extra concert start op vrijdag 28 januari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Tame Impala is een project van schrijver, producer, zanger en multi-instrumentalist Kevin Parker. Hoewel hij live wordt bijgestaan door een band, is hij in de studio als enige verantwoordelijk voor alle muziek, zangpartijen en opnames.

Begin 2020 bracht Tame Impala hun vierde studioalbum uit, het alom geprezen ‘The Slow Rush’, dat over de hele wereld hoog in de hitlijsten kwam en ook in vele eindejaarslijsten werd opgenomen. Het album bevat onder andere de singles ‘Borderline’ en ‘Lost In Yesterday’. Eerder scoorde Tame Impala al hits met ‘Let It Happen’, ‘The Less I Know The Better’ en ‘Elephant’.

Tame Impala trad in 2019 voor het laatst op in Nederland als veelbesproken en bejubelde afsluitende headliner van Lowlands.

KINK presents
Tame Impala – Slow Rush Tour
Maandag 29 agustus 2022 UITVERKOCHT
Dinsdag 30 augustus 2022 UITVERKOCHT
Woensdag 31 augustus 2022 EXTRA CONCERT
AFAS Live Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 56,10 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/tameimpala
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 28 januri om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelFactcheckers: digitale zakkenrollers, deepfake video’s en moderne schattenjagers
Volgend artikelBobbi Eden schiet te hulp tijdens geboortegolf