Home Muziek Dimitri Vegas & Like Mike, Flemming, Maan, Sunnery James & Ryan Marciano...

Dimitri Vegas & Like Mike, Flemming, Maan, Sunnery James & Ryan Marciano e.v.a naar 7th Sunday Festival

© PlanetZone

Dimitri Vegas & Like Mike staan naast vele anderen op het affiche van 7th Sunday Festival dat plaatsvindt op Pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Daarnaast is ook de komst van onder anderen Alignment, Flemming, Jengi, Kris Kross Amsterdam, Maan, Rebelion, Sefa, Stan Christ, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en Zoë Tauran bevestigd. De artiesten zijn onderdeel van de eerste fase van de line up die nu bekend is gemaakt. De volledige line up, waarop uiteindelijk meer dan 100 artiesten zijn terug te vinden, volgt later deze maand.

Op De Roost verrijzen dit jaar zestien verschillende stages waardoor op 7th Sunday Festival vrijwel alle stijlen van de electronische muziek zijn terug te vinden. Een daarvan is de voor het festival nieuwe hard techno stage, terwijl radiostation SLAM! traditiegetrouw een eigen stage, met een beach club vibe, host. Het festivalterrein biedt ruimte aan 45.000 bezoekers en die zijn er ook ieder jaar terug te vinden, aangezien 7th Sunday Festival steevast uitverkoopt. 

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival is inmiddels van start gegaan. De organisatie heeft een minimale prijsverhoging voor de tickets doorgevoerd, terwijl de prijs voor munten voor consumpties op hetzelfde niveau als afgelopen jaren is gebleven. 

Tickets en website:

https://7thsunday.nl/

Bron: 7th Sunday © PlanetZone

Vorig artikelViaplay en Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen presenteren onthullende documentaireserie
Volgend artikelThe Super Mario Bros. Movie Final trailer gelanceerd en start kaartverkoop