Home Muziek Derde concert Chris Brown op donderdag 23 maart in Ziggo Dome

Derde concert Chris Brown op donderdag 23 maart in Ziggo Dome

© Mojo

Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Chris Brown een derde concert in Ziggo Dome op donderdag 23 maart. Het concert is, net als de uitverkochte concerten op 6 en 7 maart, onderdeel van zijn Europese ‘Under The Influence Tour’. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster.

Grammy Award-winnende artiest Chris Brown wordt gezien als een van de populairste en meest succesvolle R&B-artiesten van de afgelopen twintig jaar. De zanger brak in 2005 op slechts 16-jarige leeftijd internationaal door met de hitsingle “Run It!”, afkomstig van zijn naar zichzelf vernoemde debuutalbum. Met zijn tiende album ‘Breezy’ (2022) op zak keert Brown voor het eerst in ruim zes jaar terug naar Nederland.

Gedurende zijn carrière is Brown records blijven breken – zelfs zijn eigen record-  en ontving een overvloed aan onderscheidingen. De originele versie van “Go Crazy” stond bovenaan zijn eigen single “No Guidance” als de langstlopende nummer 1 single in de R&B/Hip-Hop Airplay-hitlijst van Billboard. Alleen al in de afgelopen twee jaar heeft hij nominaties en onderscheidingen binnengehaald bij meerdere prijsuitreikingen. “Go Crazy” won in 2020 drie Soul Train Awards voor Song of the Year, Best Collaboration en Best Dance Performance en kreeg in 2021 nog eens zeven nominaties. Hij werd ook genomineerd voor zeven Billboard Music Awards en meerdere MTV Video Music Awards. Daarnaast was hij te zien in meerdere films, alsmede een documentaire over zijn eigen leven getiteld ‘Chris Brown: Welcome to My Life’.

Chris Brown won onlangs de prijs voor favoriete mannelijke R&B-artiest bij de AMA’s van 2022, en voor beste R&B/Soul Male-artiest bij de Soul Train Awards 2022. Bovendien is zijn 10e album Breezy genomineerd voor Beste R&B-album bij de Grammy Awards 2023.

Xite presents
CHRIS BROWN | UNDER THE INFLUENCE TOUR
Donderdag 23 maart 2023 – Ziggo Dome, Amsterdam | EXTRA CONCERT
Maandag 6 & dinsdag 7 maart 2023 – Ziggo Dome Amsterdam | UITVERKOCHT
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,80- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/chrisbrown
De kaartverkoop voor het extra concert start vrijdag 27 januari om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelFeestelijke tiende editie van het Gala van de Gouden K’s
Volgend artikel[Video] KPN lanceert dé nieuwe manier van tv-kijken met KPN TV+