Home Muziek De Nacht Staat Op live te horen bij SLAM!

De Nacht Staat Op live te horen bij SLAM!

© Slam!

-ondert voorbehoud – Aanstaande zaterdag, 12 februari, is het zover: De Nacht Staat Op. Na twee jaar gaan de clubs eindelijk weer open. SLAM!, hét dancestation van Nederland, is daar natuurlijk bij om samen met alle luisteraars het leven en vooral de nacht weer te vieren. Vanaf 20.00 uur tot diep in de nacht zendt het populaire SLAM!-programma ‘The Boom Room’ live uit vanaf het festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. Met onder andere sets van Eric de Man & Aron Friedman, Kasper & Norman Weber, Sluwe Vos en Michel de Hey is dit nu al een nacht voor in de boeken.

SLAM! en vooral alle SLAM!-luisteraars hebben naar dit moment toegeleefd. Eindelijk weer dansen tot in de laatste uurtjes en helemaal uit je dak kunnen gaan, dat hebben we allemaal enorm gemist. Vanaf zaterdag kan dat eindelijk weer live en daar heeft iedereen ongekend veel zin in. SLAM!-dj Gijs Alkemade hierover: “De tijd van eenzaam vuistpompen is voorbij. Zaterdag is de nacht met 1 vuist in de lucht Linksvoor!”

De afgelopen coronaperiode heeft het SLAM!-programma The Boom Room de dance-liefhebbers elke zaterdagavond getrakteerd op de beste house- en technosets vanuit de studio. Ook met het SLAM! Quarantaine Festival stak het station de dance-liefhebber een hart onder de riem tijdens de afgelopen bizarre periode.

Over The Boom Room 

The Boom Room is uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland, waar wekelijks gemiddeld 150.000 dance-liefhebbers uit hun dak op de muziek van het populaire programma. SLAM!-dj Gijs Alkemade ontvangt elke zaterdagavond tussen 20.00 uur en 00.00 uur de grootste techno-artiesten uit binnen en buitenland en z’n collega-dj Jochem Hamerling draait de nieuwste releases.

Bron en foto © Slam FM

Vorig artikelMarble Mania tovert elke zaterdagavond om tot een gezellig familiemoment vol spannend knikkerplezier
Volgend artikel[Video] “Het is gedaan, K3 stopt!” Bij Hanne, Marthe en Julia lopen de emoties hoog op in ‘Marble Mania’