Home Muziek Nieuws Muziek BE De Mens – Lotto Arena, Antwerpen – 26/03/2022

De Mens – Lotto Arena, Antwerpen – 26/03/2022

©Livenation

In 2022 bestaat De Mens 30 jaar. DERTIG jaar! Na “Dit is mijn huis” (september 1992) heeft niemand nog achterom gekeken. Na zo’n duizend optredens en na:

Jeroen Brouwers (schrijft een boek)

Irene

Nederland

Lachen en mooi zijn

Maandag

En in Gent

Sheryl Crow I need you so

Einde van de eeuw

Sex verandert alles

Ergens onderweg

Denk je nog aan mij (nu je bij de Quick werkt)

Kamer in Amsterdam

Zonder verlangen

Luide muziek in kleine auto’s
Hier komt mijn schip

Man in het blauw

Angst

Nooit genoeg
Oostende

Hoor je mij op je radio?

en

Waar is de liefde? (nieuw!)

en

Mooie verliezers (nieuw!)

… twijfelt ook niemand nog aan de werklust en de impact van het kwartet Frank Vander linden/Michel De Coster/Dirk Jans/David Poltrock. Een kwartet als geen ander, trouw aan elkaar en trouw aan één missie: met sterke songs, tomeloze energie en opmerkelijk speelplezier avond na avond voor rockend entertainment zorgen. Trends werden overleefd, levens definitief getekend door Nederlandstalige rock waarbij-je-iets-kan-voelen.

Er valt dus genoeg te vieren, en in 2022 doet De Mens dat met nieuw werk, een heruitgave van oud werk, EN:

… een nu al onvergetelijke feestavond in de Lotto Arena, op 26 maart 2022. Een avond die de hoogtepunten van 30 jaar noeste rock’n’roll-arbeid stevig in de verf zet. Een avond waarbij alles wat De Mens de moeite waard maakt — waaronder, niet in het minst, hun uit alle leeftijdscategorieën gerekruteerde publiek — glorieus samenkomt.

Niet te missen. In geen dertig jaar.

De ticketverkoop start vrijdag 24 september om 11u via livenation.be. TV-tip: Kijk vanavond om 20u35 naar ‘The Best Of’ op VTM. In deze aflevering wordt De Mens verrast door een uniek privéconcert van bevriende muzikanten die de favoriete songs van de Vlaming uit de rijke catalogus van De Mens coveren. Ontdek welk nummer voor hen de absolute nummer 1 is!

START TICKETVERKOOP VRIJDAG 24 SEPTEMBER, 11:00TICKETS VIA LIVENATION.BETICKETPRIJS € 37,46 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage)

livenation.be

Bron en foto © Livenation Belgium