Home Muziek Damien Rice komt naar Carré en Stadsschouwburg

Damien Rice komt naar Carré en Stadsschouwburg

© Mojo

Damien Rice kondigt nieuwe Europese tourdata voor 2023 aan en laat weten dat hij op woensdag 22 maart 2023 in Koninklijk Theater Carré zal optreden. De kaartverkoop start vrijdag 2 december om 10.00 uur via Carré.

De in Ierland geboren muzikant Damien Rice nam zijn eerste album ‘o’ thuis op en bracht de muziek daar ook zelf uit. Meerdere tournees volgenden, samen met nog twee albums ‘9’ en ‘My Favourite Faded Fantasy’. Met de ongebruikelijke gewoonte om liever zonder setlist het podium op te lopen, reist Rice ook liever per zeilboot dan per tourbus en is hij van plan om een zeilboot-tournee in de Middellandse Zee in de zomer van 2023 te plannen.

Er is nieuwe muziek wat mogelijk leidt tot nieuwe releases. De tijd zal het leren. Voor nu zijn er nieuwe tourdata. De kaartverkoop start op vrijdag 2 december om 10.00 uur via Carré.

15 maart – Manchester, O2 Apollo
16 maart – Londen, Eventim Apollo
18 maart – Antwerpen, Stadsschouwburg
19 maart – Parijs, Le Grand Rex
22 maart – Amsterdam, Koninklijk Theater Carré
25 maart – Berlijn, Tempodrom
29 maart – Milaan, Teatro dal Verme
31 maart – Udine, Teatro Nuovo Giovanni da Udine
2 april – Zagreb, Kino SC

DAMIEN RICE
Woensdag 22 maart 2023 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €59,95 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/damienrice
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 2 december om 10:00 uur via www.carre.nl

Stadsschouwburg in Antwerpen

Damien Rice kondigt nieuwe tourdata aan voor 2023! Op zaterdag 18 maart staat hij in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 2 december om 10u via livenation.be.

De Ier nam zijn eerste album ‘o’ thuis op en bracht het in eigen beheer uit in 2002. Talrijke tournees volgden, samen met nog twee albums ‘9’ en ‘My Favourite Faded Fantasy’.

Met de onconventionele neiging om bij voorkeur zonder setlist het podium op te lopen, reist Rice ook liever per zeilboot dan per tourbus. Hij plant nog een zeilboottournee doorheen het Middellandse Zeegebied in de zomer van 2023.

Er is nieuwe muziek, mogelijks volgen nieuwe releases. De tijd zal het ons leren. Nu zijn er alvast nieuwe tourdata waarvan eentje in België.

Tickets vanaf vrijdag 2 december om 10u via livenation.be.
Ticketprijs (incl. servicekosten): €54,88 – €43,68 – €35,84

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelBekijk de beste voetbal-documentaires en series op Viaplay
Volgend artikelNieuw seizoen Argos Medialogica bij NPO