Home Nieuws Uitgaan Nieuws An Evening With Tony Hawk – OLT Rivierenhof, Antwerpen -> 02/08/2022

An Evening With Tony Hawk – OLT Rivierenhof, Antwerpen -> 02/08/2022

© livenation belgie

Een levende legende, een creatieve duizendpoot, een succesvol ondernemer en inspirerend weldoener, maar bovenal is Tony Hawk beroemd en berucht als skateboarder. Deze zomer brengt de Amerikaan zijn avondvullend programma “An Evening With Tony Hawk” over de grote plas. Na een handvol shows in de UK en voor hij naar Scandinavië trekt, komt hij voor een uiterst unieke en exclusieve Benelux show naar het Europese vasteland. Op dinsdag 2 augustus 2022 spreekt Tony Hawk zijn fans toe in het OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 28 januari om 10u via livenation.be.

Op zijn negen jaar gaf Tony’s broer hem zijn eerste skateboard cadeau. Zijn toekomst was instant bepaald. Op zijn veertiende werd hij professioneel skateboarder en op zijn zestiende al de beste skateboarder ter wereld. Volgend hoogtepunt: In 1999 werd hij de eerste skater ooit die een 900 voltooide. Kort daarna lanceerde hij ‘Tony Hawk’s Pro Skater’, zijn videogamefranchise. Het Hawk-imperium omvat Birdhouse Skateboards, Hawk Clothing en de Tony Hawk Signature Series-producten, evenals zijn eigen videoproductiebedrijf 900 Films en eigen podcast Hawk vs. Wolf. Tony Hawk is eveneens de oprichter van The Skatepark Project dat wereldwijd achtergestelde gemeenschappen veilige en inclusieve skateparken voor jongeren helpt te creëren.Dit event is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

START TICKETVERKOOP VRIJDAG 28/01, 10uTICKETS VIA LIVENATION.BE OLTRIVIERENHOF.BETICKETPRIJS €63 (incl. servicekosten) TICKETPRIJZEN PACKAGES VIP Package: €103 Meet & Greet Package: €253 (incl. servicekosten)

Bron en foto © Livenation België

Vorig artikelJoe zet in op nieuw Vlaams talent en lanceert zoektocht naar ‘Joe Lage Landen Ster’
Volgend artikelFactcheckers: digitale zakkenrollers, deepfake video’s en moderne schattenjagers