Home Nieuws Uitgaan Nieuws 1e editie van zeventien daags winters evenement ‘De Brabantse Winter’ scoort met...

1e editie van zeventien daags winters evenement ‘De Brabantse Winter’ scoort met ruim 64.000 bezoekers boven verwachting

© Marco Scheurink

Dit jaar nieuwe vervolg editie

17 dagen (in december 2023 en januari 2024); 75 acts op 2 podia (o.a. Mart Hoogkamer, Emma Heesters, Martijn Fischer zingt Hazes, John de Bever, Marco Schuitmaker, Joël Borreli, Baby Blue, A*FEVER en kindershows van Juf Roos); en ruim 64.000 bezoekers (!): de eerste editie van het gloednieuwe zeventien daagse winterevenement De Brabantse Winter in De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is een eclatant succes en blijkt tevens een grote aanwinst voor de regio te zijn.

De afgelopen zeventien dagen (alleen op Nieuwjaarsdag gesloten) waren De Brabanthallen een sfeervol magisch oord waar jong en oud genoten van culinary treats, uitgebreid live-entertainment (muziek, theater, quizzen, kindershows) en van talloze activiteiten zoals de hilarische cakewalk, draai- en zweefmolens, doolhof, Snow Fun House, gamen, karaoke, jeu de boules, curling en schaatsen op een immense schaatsbaan.

© Marco Scheurink

Niet alleen de razend enthousiaste bezoekers – uit heel Nederland en zelfs uit België en Duitsland – waren vol lof over het Brabantse winterparadijs dat het midden hield tussen een food festival, pretpark, kermis, kerstmarkt en muziekevenement. Ook de organisatie, in handen van This Is Live Group, Libéma Entertainment en Koninkrijk van Muziek, blikt trots en tevreden terug. Max Lips van leisure concern Libéma Entertainment: “Ik vond het bijzonder om te zien hoe opa’s, oma’s, kinderen én volwassenen het op één plek en ieder op zijn manier, samen zo leuk kunnen hebben. Met de ervaringen van deze eerste editie kunnen we het dit jaar nog véél beter maken.”

Jasper van de Wouw van evenementenorganisatie This Is Live Group beaamt dit: “We kunnen nu al met trots zeggen dat er een nieuwe traditie in het mooie Brabant is geboren. Het is inderdaad ongelofelijk mooi om vier generaties -van 0 tot 100 jaar- te zien genieten van alle attracties en culinaire geneugten en vooral ook om ze samen zoveel plezier en lol te zien maken. Een betoverende plek als De Brabantse Winter creëren is waar Brabant echt groots in kan zijn. We hebben enorm veel positieve en dankbare reacties ontvangen, en ook goede tips voor nog meer activiteiten voor volwassenen. Voor dit jaar staat er dus een nieuwe verbeterde editie op de agenda; we bruisen alweer van de ideeën!”

Website: www.debrabantsewinter.nl

© Marco Scheurink

Bron: This is Live Foto © Marco Scheurink

Vorig artikelWIN! She Came To Me bioscoopkaarten
Volgend artikelAfrika Cup vanaf dit weekend exclusief live bij Ziggo Sport
Ik ben de eigenaar van Planetzone