Home Nieuws TV Nieuws Zes nieuwe deelnemers van ‘De Verraders’ bekend

Zes nieuwe deelnemers van ‘De Verraders’ bekend

De volgende zes, van de in totaal achttien, deelnemers van De Verraders zijn bekend. Gaby Blaaser (actrice), Chatilla van Grinsven (basketbal-international), Abbey Hoes (actrice), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist), Steven Kazàn (goochelaar/comedian) en Kim Lammers (hockey-international) storten zich vanaf zaterdag 13 maart in een avontuur waarin leugens en bedrog de boventoon voeren. Of onder deze zes deelnemers Verraders zitten wordt voor de kijker meteen duidelijk in de eerste aflevering, terwijl de deelnemers zelf in het duister tasten… In bijgevoegde video legt Diederik heet van de naald tijdens de opnames uit hoe hij de De Verraders ervaart.

Eerder werd al bekend dat Holly Mae Brood (actrice), Sinan Can (journalist), Loiza Lamers (model), Loek Peters (acteur), Jörgen Raymann (cabaretier/presentator) en Samantha Steenwijk (zangeres) ook te zien zijn in dit nieuwe programma.

Over De Verraders

In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg komen achttien bekende Nederlanders samen voor een adembenemend spel. Drie van hen worden De Verraders en de overigen worden Getrouwen. Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe. Overdag mag de hele groep een poging doen een Verrader te ontmaskeren en te verbannen. De kijker weet vanaf het begin wie deze verraders zijn. De overige deelnemers – de Getrouwen – hebben echter geen flauw idee. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg. En om de mindfuck compleet te maken moeten alle deelnemers wel samenwerken in missies (opdrachten) om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

In acht afleveringen is te zien hoe de deelnemers dit psychologische avontuur beleven en wie er met de buit vandoor gaat.   ‘De Verraders’ is ontwikkeld door idtv en POSVIDEO en is vanaf zaterdag 13 maart 21.30 uur te zien bij RTL 4

De laatste zes deelnemers worden binnenkort bekend gemaakt.

Bron © RTL NL