Home TV Nieuws TV BE VTM stelt 30 jaar Familie Feest uit omwille van corona, maar mikt...

VTM stelt 30 jaar Familie Feest uit omwille van corona, maar mikt op nóg groter feest na de zomer

© VTM

Op zaterdag 29 januari 2022 zou de Lotto Arena omgetoverd worden tot één groot verjaardagsfeest. Speciaal voor de 30ste verjaardag van Familie werden fans van vroeger en nu uitgenodigd op een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Dat megafeest blijft iets waar de fans zich op kunnen verheugen, al zal het wat later zijn dan oorspronkelijk gepland. Want nu de coronacijfers opnieuw de pan uitswingen stelt VTM het grote Familie Feest uit tot na de zomer van 2022. Een nieuwe datum komt er zo snel mogelijk

Maarten Janssen, channel manager VTM: “Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren. We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers. We willen van het 30 jaar Familie Feest voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer. De ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat dan bij VTM zal gestart zijn, feestelijk in te zetten.

Het 30 jaar Familie Feest belooft de fans nog steeds tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest in het bijzijn van Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen.

bron en foto: © VTM

Vorig artikelPrime Video lanceert officiële trailer voor The Ferragnez – The Series met Chiara Ferragni en Fedez
Volgend artikelNamen nieuwe mijnenbestrijdingsvaartuigen Nederland en België bekend