Home Nieuws TV Nieuws Vlogmania: nieuwe satirische sketch show over vloggend Nederland

Vlogmania: nieuwe satirische sketch show over vloggend Nederland

Wie wil er nou niet miljonair worden, puur en alleen door het filmen van je eigen leven? Steeds meer Nederlanders hopen een bekende vlogger of influencer te worden. In Vlogmania, de nieuwe satirische sketch show voor de hele familie, volgen we vloggers op zoek naar de gouden succesformule. Met o.a. Ilse Warringa, Ruben van der Meer, Alex Klaasen, Jandino Asporaat, Kees Hulst, Ellen Pieters, Arjan Ederveen, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Sarah Bannier en Simon Groen.

© Groen Brothers

Zo zien we Michael en Jessica Kick (Ilse Warringa en Ruben van der Meer) die ten koste van hun kinderen alles doen om de populairste vlogfamilie van Nederland te worden. Inbreken in het gorillaverblijf van de dierentuin hoort daar natuurlijk bij. Ook zien we reviewer Martin (Arjan Ederveen) een eierdoos unboxen, terwijl zanger Tony (Alex Klaasen) een operaversie opneemt van het liedje Pokerface. Peuter Jason (Jandino Asporaat) vlogt over zijn dag op de crèche. Jaylinn (Sarah Bannier) probeert make-up tips te geven, maar haar broertje verpest de opnames.

Vlogmania is een 8-delige sketch serie voor jong en oud, waarin vloggend Nederland een spiegel voorgehouden krijgt. Naast de vlogs zelf, krijgen we ook een inkijkje in het dagelijks leven van de vloggers. 

De serie is gemaakt door de Groen Brothers (David en Simon Groen), die ook verantwoordelijk zijn voor de Klokko commercial parodieën in Het Klokhuis.

Uitzending:    Vanaf 29 augustus elke zondag t/m zondag 17 oktober om 18:10 uur bij de NTR op NPO 3 

Bron © NTR Foto © Groen Brothers

Vorig artikelVijfig jaar ‘2 voor 12’: BN’ers spelen de quiz tijdens speciale jubileumweek
Volgend artikel[video] Rood na kopstoot aan medespeler Galatasaray
Ik ben de eigenaar van Planetzone