Home Nieuws TV Nieuws Vier nieuwe mannen maken opwachting in il palazzo

Vier nieuwe mannen maken opwachting in il palazzo

© Jasper Suyk

Vanaf vandaag is de nieuwe datingshow ‘Prince Charming’ met een dubbele aflevering én een huwelijksaanzoek van Ferdi aan Marvin, van start gegaan bij Videoland. Na de eerste stropdassenceremonie, maken maar liefst vier nieuwe mannen hun intrede: Bobby, Lars, Michael en Roy. Hoe zal het ze vergaan in il palazzo? Maak hier alvast kennis met de mannen.

© Jasper Suyk

Bobby
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Barçelona
Beroep: Zanger, presentator en coach
Instagram: @beau_sauvage Bobby is een vrije vogel die door het vuur gaat voor vrienden, voor wat hij wil én voor zijn coachingpaarden. Hij vindt het belangrijk om altijd voor een betere versie van zichzelf te gaan. Emotionele en fysieke gezondheid zijn erg belangrijk voor hem. Zijn ideale partner staat net als Bobby open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

© Jasper Suyk

Lars
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Researcher bij onderzoeksbureau en spinning instructeur
Instagram: @life.oflars
Lars is een rots voor de mensen om hem heen en hij vindt het leuk als mensen dingen doen waar ze blij van worden. Hoewel hij op zichzelf gesteld is na zeven jaar wonen en werken in het buitenland, is hij klaar voor een serieuze relatie. Hij zoekt een partner die, net als hijzelf, goed voor zichzelf zorgt en niet bang is om hem af en toe een beetje af te remmen. 

© Jasper Suyk

Michael Paul
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Store manager kledingwinkel
Instagram: @michaelpsh
Michael Paul is een echte doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan. Hij is een lachebekje die voor iedereen klaar staat, maar ook de confrontatie niet uit de weg gaat als dat nodig is. In zijn vrije tijd is hij vaak in het zwembad te vinden en houdt hij regelmatig wijnproeverijen met vrienden. In een partner zijn arrogantie en betweterigheid afknappers voor Michael.  

Roy

© Jasper Suyk

Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Almere
Beroep: Supply chain specialist
Instagram: @roykarsies
Roy is echt een sociaal dier: hij heeft een brede sociale kring in heel Nederland. Hij leert graag nieuwe mensen kennen en helpt anderen waar nodig. Één van zijn hobby’s is één van zijn vele planten verzorgen en Roy is ook een echte zonneaanbidder. Hij vindt het erg aantrekkelijk als een man gepassioneerd is over iets en zoekt een avontuurlijk, ondernemend type.

‘Prince Charming’ is geproduceerd door ITV Studios en is vanaf nu elke woensdag te zien bij Videoland. 

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelGertjan Verbeek en Almere City FC uit elkaar
Volgend artikelCheck 5 minuten trailer van Jurassic World: Dominion | The Prologue
Ik ben de eigenaar van Planetzone