Home Nieuws TV Nieuws Victor Mids geeft Oudejaarsavond een magisch randje

[Video] Victor Mids geeft Oudejaarsavond een magisch randje

© Oscar Verpoort

Koekje van eigen deeg voor Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden

Ook deze oudejaarsavond krijgt een magisch randje. Op de laatste avond van 2022 trakteert Victor Mids, met zijn feestelijke Oudejaarsspecial, zijn gasten en de mensen op de bank thuis op onverklaarbare illusies en experimenten. Speciale gasten zijn Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Zij krijgen een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg. 

Janny en Robèrt beoordelen baksels van Victor en zijn niet mild in hun oordeel. Uiteindelijk zijn zij het zelf die met open mond achterblijven. “Ik heb er nu met mijn neus bovenop gestaan, maar dit is echt onmogelijk.”, aldus Robèrt. “Dit gaat echt mijn pet te boven.”, zegt Janny na afloop.

Natuurlijk reflecteert Victor in deze special ook op het afgelopen jaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld in deze tijd van hoge energiekosten en inflatie een aantal magische trucs bedacht om geld te besparen. Tot slot kan de kijker thuis alvast een een vork, een oliebol en een glas champagne klaarleggen, want die zijn nodig in een interactief experiment waarbij Victor via het televisiescherm gaat proberen iedereens gedachten te lezen.
 

We hebben er weer een feestelijke special van gemaakt waar iedereen aan mee kan doen. Een special waarmee we het jaar op een magische wijze willen afsluiten.
– Victor

 MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022, zaterdag 31 december om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Bron: AvroTros

Vorig artikelKritisch leren kijken naar verhalen in de nieuwe jeugdserie Broodje Aap
Volgend artikelNieuwe trailer A Man Called Otto gelanceerd
Ik ben de eigenaar van Planetzone