Home Nieuws Film nieuws ‘Sleepers’ binnenkort ook te zien bij de buren op Streamz

[Video] ‘Sleepers’ binnenkort ook te zien bij de buren op Streamz

© Streamz

De nieuwe misdaadserie ‘Sleepers’ vertelt het harde verhaal van een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. De hoofdrol is weggelegd voor Robert de Hoog, die vooral bekend werd als Tatta in die andere reeks over de Nederlandse onderwereld ‘Mocro Maffia’. In Nederland werd ‘Sleepers’ alvast benoemd tot de ‘spannendste reeks van het moment’ en een ‘ echt meesterwerk’. Hoog tijd om de reeks ook naar Vlaanderen te brengen. Vanaf 10 mei 2023 kan je de reeks bekijken op Streamz.

‘Sleepers’ vertelt het keiharde verhaal van corrupt agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

© Streamz

De reeks werd ook geproduceerd door Robert de Hoog, die vier jaar aan de serie gewerkt heeft met mede-scenarist Simon de Waal. Hun inspiratie haalden ze bij het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Hoe deze jonge infiltranten genoemd worden? ‘Sleepers’.

‘Sleepers’ is een productie van Fiction Valley. De fictieve serie is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog, die ook creative producter van de serie is. ​ Regie ligt in handen van Max Porcelijn en Aaron van Valen (‘Mocro Maffia’). Fiction Valley is verantwoordelijk voor de productie. De zesdelige reeks start op 10 mei 2023 met twee afleveringen op Streamz, daarna kijk je elke week een nieuwe aflevering.

Bron en foto © Streamz