Home Nieuws TV Nieuws Karin Bloemen gaat allerbeste vriend Hans Klok roasten

[video] Karin Bloemen gaat allerbeste vriend Hans Klok roasten

Karin Bloemen © Comedy Central en ViacomCBS

Comedy Central maakt vandaag de eerste naam bekend voor de jaarlijkse roast-traditie. Niemand minder dan Nederlands cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen zal dit jaar de race tegen de Klok aan gaan om Hans het vuur aan de schenen te leggen. Zij zal, samen met haar andere panelleden, de illusionist voor eens en altijd ontgoochelen. Hans, maak je borst maar nat! Wie er naast Karin plaatsneemt in het Roast-panel wordt in de komende weken bekend gemaakt. The Comedy Central Roast of Hans Klok is op dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op ViacomCBS zender Comedy Central.

Karin Bloemen
La Bloemen, zo bekend dat ze er zelfs een vrij grote filmstad aan de westkust van Amerika naar hebben vernoemd. Diva Karin is al 40 jaar actief in het vak, en is al die tijd even relevant als gewoon gebleven. Met schitterende liedjes en hilarische sketches wist ze de harten van duizenden liefhebbers te veroveren, en ze is ook niet bang om nieuwe dingen te omarmen. Want geef toe- om op je 61e te beginnen met Roasten is behoorlijk stoer. Maar dat doet ze speciaal voor Hans Klok, al decennialang een van haar allerbeste vrienden.

“Ik ga heerlijke foute grappen maken over Hans in de zekerheid dat hij het aankan …. Hans heeft gelukkig een goed gevoel voor humor en satire… deze keer kan hij mij niet wegtoveren …  dus ik ga ze allemaal maken !! Zin in!!!!” Aldus Karin Bloemen

Een nieuwe satirische talkshow in aanloop naar de Roast avond
Vanaf vandaag start Ruud Smulders met een nieuwe digitale talkshow op het YouTube kanaal van Comedy Central: Ruud’s RIM. In deze wekelijkse show zal hij in gesprek gaan met oude en nieuwe Roast panelleden op zijn eigen absurder manier. ‘Ruud’s RIM’, voluit ‘Ruuds Roast Interview Met’ wordt door Comedy Central geproduceerd in de aanloop naar een nieuwe Comedy Central Roast van Hans Klok. Voorafgaand aan de Roast komen de Bekende Nederlanders (Karin Bloemen, Hans Klok e.a.) die meedoen of meededen aan de Roast eerst langs bij Ruud om ‘geRIMt’ te worden. Een soort warming-up zullen we maar zeggen. Smulders heeft er zin in: “Het werd ook eens tijd dat een witte man een eigen talkshow kreeg”.

Bron en foto © Comedy central / ViacomCBS