Home Nieuws TV Nieuws Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour vanaf 14...

[video] Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour vanaf 14 augustus op SBS6

Een altijd aanwezige honger naar succes, drang naar de spotlights en flink staaltje zelfvertrouwen: vanaf zaterdag 14 augustus zijn de zes zelfzekere artiesten van Ik Geloof in Mij weer terug op SBS6! Inmiddels zijn Rutger van Barneveld, René le Blanc, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well bekend onder het Nederlandse publiek dus zij vinden het tijd om het avontuur buiten de grenzen op te zoeken. In Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour volgen we de zangers tijdens hun eerste buitenlande tournee. De rasartiesten proberen met hun gloednieuwe singles de Costa del Sol te veroveren. Zullen ze in Spanje herkend worden op straat door de Nederlandse toeristen? En lukt het hen om de clubs vol te krijgen? Ze geloven er zelf in elk geval heilig in! Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour is vanaf zaterdag 14 augustus om 22.00 uur te zien op SBS6.

Cameraman Ron is gepromoveerd als tourmanager en samen met zijn assistent Said is hij verantwoordelijk om de clubtour in goede banen te leiden. In de eerste aflevering zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen en dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. Ron is kind aan huis in de Costa del Sol maar voelt alsnog lichtelijke druk op zijn schouders. Tussendoor heeft René le Blanc nog een optreden bij het Tros Muziekfeest. En Rutger neemt vlak voor de reis nog een spray-tan zodat hij straks gekleurd en zelfverzekerd over de Spaanse boulevard kan flaneren. De kersverse BN’ers stappen vol goede moed op het vliegtuig om het nieuwe avontuur aan te gaan.

Over Ik Geloof in Mij

Het zijn ras-entertainers, ze maken overal een feestje van en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze echt zullen doorbreken in Nederland. Dat is de oprechte overtuiging van de zes Nederlandse artiesten die we volgen in Ik geloof in mij. René Le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld, Wally McKey, Dave van Well en Gio staan ieder op een verschillend punt in hun carrière maar hebben allemaal een ding gemeen: ze geloven heilig in zichzelf.

Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux.

Uitzending: vanaf zaterdag 14 augustus, wekelijks om 22.00 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Bron© Talpa Network Foto: printscreen video