Home Muziek ‘Holland Zingt Hazes 2023’ op 10 maart live te zien bij...

[Video] ‘Holland Zingt Hazes 2023’ op 10 maart live te zien bij Videoland

© Videoland

Vrijdag 10 maart is het grootste meezingconcert van Nederland: ‘Holland Zingt Hazes 2023’ live te zien bij Videoland. Videoland abonnees kunnen om 20.30 uur exclusief genieten van een speciale live stream bij de nummer één lokale streamingsdienst van Nederland.

Het is de elfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. Met natuurlijk de langverwachte terugkeer van André Hazes. Maar ook OG3NE, Kris Kross Amsterdam, Karsu, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai, Samantha Steenwijk en John de Bever zullen dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen.

Naast onze Videoland Originals en internationale content wint ‘Live tv kijken’ aan populariteit bij Videoland, zo zijn ‘Groots met de zachte G’, ‘De Vrienden van Amstel Live 2023’ maar ook de live stream van ‘Big Brother’ en sport evenementen als ‘Glory’ live te zien bij Videoland. Ook de RTL programmering is live-, terug- en/of vooruit te kijken.

‘Holland Zingt Hazes 2023’, geproduceerd door MediaLane Live, is op 10 maart om 20.30 uur exclusief te zien bij Videoland.

Bron en foto/video © Videoland

Vorig artikelNieuw: Samyang professionele Manual Focus Adapter voor V-AF Cine objectieven.
Volgend artikelHet feest van Tante Rita viert feest met gouden film