Home Nieuws TV Nieuws Cartoon Network presenteert nieuwe serie Monster Beach

[video] Cartoon Network presenteert nieuwe serie Monster Beach

Maak je klaar voor wilde zomeravonturen op een eiland vol vriendelijke monsters! Monster Beach is te zien op Cartoon Network vanaf 9 augustus doordeweeks om 10:00 uur en laat broer en zus Jan en Dean kennismaken met Iki-Iki eiland en de ongewone bewoners – surfende monsters. De jonge kijkers komen op een speelse en leerzame manier in aanraking met de thema’s vriendschap, plezier en een broer-zus band

Dit wilde komedie avontuur volgt broer en zus, Jan en Dean. Surfen met ogres, zonnebaden met zombies… welkom op Monster Beach! Ga mee met Jan en Dean als ze verwikkeld raken in een wervelwind van avonturen met hun nieuwe monster vrienden. Ze zijn verhuisd naar Iki-Iki eiland om te verblijven bij hun rommelige en een beetje onvolwassen oom Woody. Ze wisten niet dat het eiland gevuld is met heel veel vriendelijke maar gekke monsters die gewoon rond willen hangen.

Geniet van een eindeloze zomer vol gelach aan de zijde van Jan en Dean als Monster Beach in première gaat op 9 augustus om 10:00 uur op Cartoon Network.

Bron en foto’s © Cartoon Network