Home Games Ash en Pikachu vertrekken uit de Pokémon anime, Pokémon onthult nieuwe...

[Video] Ash en Pikachu vertrekken uit de Pokémon anime, Pokémon onthult nieuwe animatieserie

© Nintendo

The Pokémon Company International heeft een nieuwe Pokémon animatieserie aangekondigd die een nog niet eerder vertoonde verhaallijn en personages volgt. Zo beleven twee hoofdrolspelers genaamd Liko en Roy in de Japanse versie van de serie avonturen boordevol actie in de Pokémon wereld. 
 
De nieuwe serie gaat in 2023 in alle markten in première en bevat Paldea’s starter Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly van de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet videogames, evenals de legendarische Pokémon Rayquaza in zijn Shiny vorm. Fans kunnen uitkijken naar het ontrafelen van de mysteries van de Pokémon wereld, van spannende Trainer-gevechten tot leuke ontmoetingen met Pokémon.
 
Het komende verhaal debuteert na het huidige seizoen van de Pokémon-animatie, “Pokémon Ultieme Reizen: De serie,” waarin Ash Ketchum en zijn Pikachu het Masters Eight Tournament winnen van de Pokémon World Coronation Series.
 
Na Ash zijn historische overwinning als Pokémon Wereldkampioen — het hoogtepunt van zijn avonturen in 25 seizoenen – kunnen fans zijn legendarische reis herdenken met een verzameling speciale afleveringen ter afsluiting van “Pokémon Ultieme Reizen: De serie.” Deze afleveringen bevatten fan-favoriete Pokémon en personages zoals Misty en Brock, en geven een kijkje in de toekomst voor ‘s werelds sterkste Trainer in dit laatste hoofdstuk voor Ash en zijn Pikachu.
 
De aankomende speciale afleveringen vieren niet alleen Ash’s monumentale prestatie, maar zijn ook een blijk van dankbaarheid van Pokémon aan alle fans die Ash en zijn Pokémon partner Pikachu onderweg hebben vergezeld. Fans kunnen zich ook verheugen op wat staat te wachten in de nieuwe animatieserie die alles vertegenwoordigt wat ze leuk vinden aan Pokémon-animaties, zoals de actie, avontuur, vriendschappen en Pokémon.

Meer details over de nieuwe Pokémon-animatieserie worden in de toekomst bekend gemaakt.

Bron en foto © Nintendo

Vorig artikelDit zijn de dating trends van 2023 volgens datingapp Fruitz
Volgend artikel[Review] Avatar: The Way of Water – prachtige beelden met een ondermaats verhaal + WIN!