Home Nieuws Sport Nieuws VI Vandaag gaat samenwerken met Voetbal International

VI Vandaag gaat samenwerken met Voetbal International

© William Rutten

VI Vandaag, het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, gaat samenwerken met Voetbal International, bekend van het tijdschrift, vi.nl, VI-Pro en de VI-app. In het programma komen zaken als politiek en entertainment ter sprake, maar zeker op de maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Zo schuiven regelmatig de bekende VI Clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan”.

Ernst Keyzer, Directeur / Uitgever Voetbal International: “We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden.”

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6.

Bron en foto © William Rutten

Vorig artikel‘Hardcore stuff’: Sergio Herman en Kürt Rogiers proeven 10 jaar oude boter in Marokko
Volgend artikel[video] Een eerste date voor Klaas & Ellen en een nieuwe date voor Dries in Cupido Ofzo
Ik ben de eigenaar van Planetzone