Home Nieuws TV Nieuws Tweede seizoen van de tv-versie van Het Jachtseizoen start op 4 juni

Tweede seizoen van de tv-versie van Het Jachtseizoen start op 4 juni

© Wessel de Groot

Na een zeer succesvol eerste seizoen maken de mannen van StukTV zich klaar voor seizoen 2 van Het Jachtseizoen. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan opnieuw de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? De namen van de deelnemende BN’ers worden binnenkort bekendgemaakt. De eerste aflevering van het tweede seizoen is op zaterdag 4 juni om 20.30 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om niet gepakt te worden?

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views. Het Jachtseizoen werd bij de VEED en Zapp Awards al meerdere malen bekroond tot beste serie.

Het Jachtseizoen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en StukTV. 

Uitzending: vanaf zaterdag 4 juni om 20.30 uur op SBS6 en vanaf zondagochtend 5 juni om 09.00 uur op Amazon Prime Video.

Vorig artikelEredivisie-speelronde in teken van Johan Cruijff
Volgend artikelKomische dramaserie Ten minste houdbaar tot met Ricky Koole en Ruben van der Meer
Ik ben de eigenaar van Planetzone