Home TV Nieuws TV NL UPDATE ONDERZOEK DODE VROUW (56) DEN HAAG IN OPSPORING VERZOCHT

UPDATE ONDERZOEK DODE VROUW (56) DEN HAAG IN OPSPORING VERZOCHT

Vanavond zal een woordvoerder van de politie in Den Haag in Opsporing Verzocht, vanuit de meldkamer, de laatste informatie geven over het onderzoek naar de dode vrouw die afgelopen zaterdag door omstanders werd gevonden in de Scheveningse Bosjes. In overleg met haar nabestaanden wordt meer verteld over het 56-jarige slachtoffer. Daarnaast geeft de politie de laatst bekende feiten rond haar dood. De politie is dringend op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het onderzoek.

Dankzij belangrijke getuige nu compositietekening van dader aanrijding
In de vorige uitzending van Opsporing Verzocht werd uitgebreid aandacht besteed aan de aanrijding zondagavond 28 april van een 79-jarige vrouw in Breda. De dame stak rond 23.00 uur met haar rollator de Hamdijk over toen ze frontaal werd aangereden. De bestuurder reed door. Na de uitzending besloot een belangrijke getuige zich te melden. Deze persoon heeft de recherche nieuwe informatie over de dader gegeven. Vandaag is een compositietekening van de gezochte automobilist gemaakt.

Poging moord op gezin gemeenteambtenaar
Op 7 februari werden ’s nachts brandbommen naar binnen gegooid bij een gezin in Tiel. Man, vrouw en twee kinderen moest hun leven redden door via een balkon op de eerste verdieping naar de buren te vluchten. Sinds vandaag is er een beloning van 12.500 euro uitgeloofd door de Officier van Justitie, voor de tip die de moordpoging oplost. Er zijn inmiddels nieuwe sporen naar de daders. De daders handelden waarschijnlijk uit onvrede over het werk van de man: hij adviseert de gemeenten Tiel en Culemborg op juridisch gebied over partijen die een conflict met de gemeente hebben. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken reageert in de uitzending op de steeds erger wordende bedreigingen aan het adres van onder andere burgemeesters en ambtenaren.

Man overvalt mindervalide echtpaar in Rotterdam
Een ouder echtpaar (78 en 84) moet allebei met een rollator lopen en de vrouw is daarnaast nog zeer slechtziend. Vermoedelijk juist omdat ze zo kwetsbaar zijn, zijn deze twee mensen vrijdag 19 oktober overvallen in het portiek van hun eigen appartement aan de Multatulistraat in Rotterdam-Spangen. In Opsporing Verzocht wordt een reconstructie getoond van de overval en signalement van de dader.

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/

Vorig artikelmet deze handige mobiele accessoires van Cellularline kan jij uit je dak gaan!
Volgend artikelNieuwe trailer Spider-Man: Far From Home met een belangrijk bericht van Tom Holland