Home TV Nieuws TV NL Meest gezochte crimineel van Nederland Ridouan Taghi spreekt over bedreiging Peter R....

Meest gezochte crimineel van Nederland Ridouan Taghi spreekt over bedreiging Peter R. de Vries

Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, reageert woensdagavond in de uitzending van RTL Boulevard op zijn vermeende opdracht om Peter R. de Vries te vermoorden. De misdaadverslaggever heeft een persoonlijke boodschap gekregen van de man die hem naar het leven zou staan. En dat is een uniek omdat Taghi sinds enkele jaren spoorloos verdwenen is. Hij staat op de Nationale Opsporingslijst en het Openbaar Ministerie looft een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de tip die leidt naar zijn vindplaats.

In de persoonlijke boodschap gaat Taghi in op het nieuws dat hij opdracht heeft gegeven om de misdaadverslaggever te liquideren. Het is voor het eerst dat de crimineel, die aan het hoofd zou staan van de zogenoemde Mocro Maffia, reageert op nieuws rondom zijn persoon. De volledige boodschap zal vanavond in RTL Boulevard worden getoond. 

Dinsdag bracht Peter R. de Vries naar buiten dat hij vijf weken geleden van de politie hoorde dat hij op de dodenlijst van de voortvluchtige Taghi staat en dat de crimineel de opdracht heeft gegeven om hem te liquideren. De misdaadverslaggever bracht het nieuws naar buiten om de zaak “stuk te maken”. Hij hoopte dat door de bekendmaking de dreiging de kop werd ingedrukt.RTL Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Vorig artikelTrailer Maleficent 2: Mistress of Evil gelanceerd
Volgend artikelNieuwe trailer It Chapter Two gelanceerd
Ik ben de eigenaar van Planetzone