Home TV Nieuws TV NL Man bijt hond keert terug bij SBS6

Man bijt hond keert terug bij SBS6

Dit najaar schuift Man bijt hond weer aan bij Nederlandse tafels om de dag door te nemen. Het bekende tv-programma, dat een bijzonder kijkje geeft in ons alledaagse leven, wordt uitgezonden bij SBS6. 

Man bijt hond brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network: “We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor.”

Dit najaar zien we de welbekende rubrieken, waaronder de ‘Babbelbox’ en ‘Hond aan tafel’ van Man bijt hond terug op televisie en online, onder begeleiding van de markante stem van Michael Abspoel.

Van oorsprong is Man bijt hond een Vlaams televisieprogramma. In 1999 ging de Nederlandse versie van start, waarna het 16 jaar lang te zien was. Een aantal personages uit het programma werden zelfs landelijk bekend.

Louwerens: “Op geheel eigen wijze brengt het programma de bijzondere, ontroerende en waarachtige verhalen die zich in ons land afspelen. Zeker ook buiten de Randstad, waar de media zich naar mijn mening nog te weinig op concentreren. Naast wat we natuurlijk al doen in Hart van Nederland kunnen wij die verhalen nu ook via Man bijt hond vertellen, hoe mooi is dat? Ik ben er dan ook enorm trots op dat SBS6 Man bijt hond weer op de buis brengt en ik hoop dat we daar veel kijkers een plezier mee zullen doen.” 

Met de komst van Man bijt hond is de nieuwe vooravond van SBS6 compleet.

Vanaf 26 augustus 2019 zal deze vooravond er als volgt uitzien:

  • 18.00 uur: Utopia
  • 19.00 uur: Hart van Nederland
  • 19.30 uur: Man bijt hond
  • 20.00 uur: Lingo.