Home TV Nieuws TV NL Herman den Blijkernaar Talpa Network

Herman den Blijkernaar Talpa Network

Rotterdamse ras ondernemer pur sang, chef-kok en presentator Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network. Hij tekende onlangs een meerjarig contract bij het multimediabedrijf. Den Blijker wordt breed ingezet bij de televisiezenders. De exacte invulling van de programma’s die hij gaat maken en hoe de andere gezamenlijke activiteiten eruit gaan zien, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Herman den Blijker: “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!” 

Marco Louwerens, directeur Televisie: “Geweldig dat deze ruwe bolster met blanke pit bij ons aan de slag gaat. Herman is een uitgesproken, oprecht karakter dat in al die jaren zichzelf is gebleven. Zijn liefde voor lekker en goed eten spat van het scherm. Mede vanwege zijn Rotterdamse directheid is hij onweerstaanbaar voor zijn vele fans. Ik verheug me op alle mooie programma’s die we met elkaar gaan ontwikkelen en op het plezier tijdens het maken.” 

foto: William Rutten