Home TV Nieuws TV NL Dino & Friends in New York, als dat maar goed gaat!

Dino & Friends in New York, als dat maar goed gaat!

In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd. Typetjes als Gerrie en Judeska, theater- en TV-shows en zelfs al twee speelfilms: hij heeft het allemaal gedaan. Maar Jandino is ambitieus en wil meer! Het volgende doel dat hij zichzelf heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. En waar begin je dan? In New York: het mekka van de comedy waar hij gaat wonen en optreden en weer onderaan moet beginnen. Samen met bekende vrienden gaat hij het avontuur aan in Dino & Friends in New York, vanaf dinsdag 9 april om 21.30 uur te zien bij SBS6.

In de zesdelige serie volgen we Jandino met zijn zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke missie om zelf succesvol te zijn in the city that never sleeps. Om zijn wens nog beter te kunnen realiseren, schakelt hij per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen. Zonder netwerk en goede contacten kom je namelijk nergens in de Big Apple. Vanuit zijn New Yorkse appartement wordt de buurt verkent, krijgt Jandino inspiratie door beroemde comedians en comedyshows en duikt hij in de wereld van de open-mics. Iedere aflevering treedt Jandino ook zelf -in het engels- op.

De eerste vriend met wie Jandino het avontuur aangaat is Rico Verhoeven, inmiddels zelf een internationaal bekende sporter. Om de droom vorm te geven gaan ze meteen naar de iconische Comic Strip. Hoe zal het Jandino vergaan als beginnende stand-up comedian in New York? Na twee weken hard werken is het dan eindelijk zover: zijn eindshow in Stand Up New York! Gaat het Jandino lukken om een volle zaal te trekken?

Welke BN’ers Jandino nog meer bijstaan, wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Het programma is vanaf dinsdag 9 april, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6 te zien

Vorig artikelHappy Death Day 2U ( 14 februari )
Volgend artikelEerste namen SLAM! Koningsdag bekend