Home Nieuws Film nieuws Trailer Videoland Academy film ‘Verdwenen Dagen’ gelanceerd

Trailer Videoland Academy film ‘Verdwenen Dagen’ gelanceerd

Verdwenen dagen © Videoland

Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct exclusief te zien bij Videoland.

Afgelopen dagen releaseden we de trailers van de drie kwalitatieve, gedurfde, grensverleggende Grounded Sci-Fi films, dinsdag lieten we al de trailer van De Sterfshow zien, gisteren was het de beurt aan Indringer. Vandaag releasen we derde en tevens laatste trailer van Verdwenen Dagen.

De gedreven Simone (35) leeft voor haar werk bij de futuristische startup Morpheus, waar je in Virtual Reality je mooiste herinneringen kunt herbeleven. Als tegenspeler gidst ze cliënten door de herinnering heen – zo ook door die van de zestigjarige Lynn die daar nog een brutale tiener is op een camping in de jaren 90. Een zomers girl-meets girl-verhaal ontvouwt zich uit het geheugen van Lynn en trekt Simone mee de herinnering in. Maar als blijkt dat Lynn aan vroege dementie lijdt en de techniek zich vastgrijpt aan Simones geheugen, komt ze onverwacht oog in oog te staan met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote, maar verloren liefde.

Verdwenen dagen © Videoland

Scenario: Bodil Matheeuwsen; Regie: Jim Süter; Productiebedrijf: Keplerfilm; Cast: Georgina Verbaan, Maya Harriford-McLaren, Tessa Roosendaal, Anne-Chris Schulting, Kendrick Etmon, Marloes van den Heuvel, Peter Bolhuis en Eline van Gils.

De Videoland Originals films De Sterfshow, Indringer en Verdwenen Dagen gaan op maandag 27 september in première op het Nederlands Film Festival en zijn vanaf dan ook direct exclusief te zien bij Videoland.

Bron: Videoland

Vorig artikelWat als je terugkeert uit het buitenland en er woont plots iemand anders in je gehuurde appartement?
Volgend artikelEerste beelden The Matrix Resurrections gelanceerd