Home Nieuws TV Nieuws Trailer Videoland Academy film ‘De Sterfshow’

Trailer Videoland Academy film ‘De Sterfshow’

Nederland, 12 mei 2021 De Sterfshow 2021 foto: Elmer van der Marel

Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct exclusief te zien bij Videoland.

Komende dagen releasen we de trailers van de drie kwalitatieve, gedurfde, grensverleggende Grounded Sci-Fi films en we starten met de trailer van De Sterfshow. 

Wat als het volk kon stemmen wie er geëxecuteerd moet worden? De ultieme democratische afvalrace ‘De Sterfshow’ is een populaire reality show waar wekelijks gestemd wordt welke Nederlander geëxecuteerd moet worden. Als de ondergewaardeerde Salman Seegers als patholoog wordt ingezet voor de Sterfshow, geniet hij van zijn nieuwe status als BN’er. Hij weet zich handig te navigeren in de wereld waar iedereen zijn échte mening voor zich houdt. Tot zijn zoon door een viral video bovenaan de Sterflijst komt te staan… De Sterfshow is een brutale grounded scifi film waarin populisme, online haat en cancel culture zich mengen tot een pakkende thriller met een sterk maatschappelijk anker. 

Scenario: Paul de Vrijer; Regie: Edson Da Conceicao, Timo Ottevanger; Concept: Paul de Vrijer, Edson Da Conceicao, Timo Ottevanger, Wladimir van Heester, Remy Mulder; Productiebedrijf: Umami Media; Cast o.a.: Nasrdin Dchar, Meral Polat, Souhail Attahiri, Lamya Chadli, Victoria Koblenko, Isa Hoes, Denzel Goudmijn, Bart Slegers, Abbey Hoes, Peter Pannekoek en Ronell Langston Plasschaert.

De Videoland Originals films De Sterfshow, Indringer en Verdwenen Dagen gaan op maandag 27 september in première op het Nederlands Film Festival en zijn vanaf dan ook direct exclusief te zien bij Videoland.

Bron: Videoland Foto © Elmer van der Marel

Vorig artikelVermissing kind en beelden overvallers die nachtportier neersteken in Opsporing Verzocht
Volgend artikelJustin Bieber: Our world, gaat wereldwijd in premiere op Amazon Prime Video
Ik ben de eigenaar van Planetzone