Home TV Nieuws TV BE The Walking Dead verlengt het 10e seizoen met zes nieuwe afleveringen

The Walking Dead verlengt het 10e seizoen met zes nieuwe afleveringen

FOX heeft aangekondigd dat het 10e seizoen van The Walking Dead verlengd wordt met zes nieuwe afleveringen, waarvan de eerste op maandag 1 maart om 21.00 uur in première gaat. Nieuwe gastacteurs in deze afleveringen zijn onder meer Robert Patrick (Terminator 2: Judgement Day, Perry Mason, Scorpion) als ‘Mays’, Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar, Friday Night In with the Morgans) als ‘Lucille’, samen met nieuwe co-ster Okea Eme-Akwari (Groenland, Cobra Kai) als “Elijah”, en meer.

FOX heeft ook een nieuwe table read clip uitgebracht van een van de nieuwe afleveringen, “One More” met Ross Marquand, Seth Gilliam, Robert Patrick en Josh McDermitt, die hieronder kan worden bekeken

In de laaste afleveringen van The Walking Dead waren we getuige van de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. Het koninkrijk was gevallen, Hilltop was vrijwel verwoest en Alexandrië werd verlaten om zich voor te bereiden op de laatste strijd. De overlevenden zaten in de val en werden van elkaar gescheiden. Maar toen ze met de dood werden geconfronteerd, kwamen ze samen om te vechten, waarbij ze Beta (Ryan Hurst) vermoordden en de dreiging van de horde uitschakelden.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

Nieuwe afleveringen en cast zijn hieronder te vinden:
AFLEVERING 1017 – “Home Sweet Home”
Maggie (Lauren Cohan) is terug en heeft een verhaal dat ze nog niet wil delen, zelfs niet wanneer haar verleden haar inhaalt. De veiligheid van Negan (Jeffrey Dean Morgan,) staat weer op het spel. Daryl (Norman Reedus) en Maggie bestrijden een onzichtbare en onbekende vijand.

Regisseur: David Boyd
Schrijvers: Kevin Deibolt en Corey Reed

AFLEVERING 1018 – “Find Me”
Wat begint als een mogelijk avontuurlijk herstel voor Daryl en Carol (Melissa McBride) verandert wanneer ze een oude hut tegenkomen. Het brengt Daryl terug naar de jaren dat hij de groep verliet nadat Rick (Andrew Lincoln) verdween terwijl hij een tijd herbeleeft waarin alleen de apocalyps zich kon manifesteren.

Regisseur: David Boyd
Schrijver: Nicole Mirante-Matthews

AFLEVERING 1019 – “One More”
Gabriel (Seth Gilliam) en Aaron (Ross Marquand) zoeken naar voedsel en voorraden om mee terug te nemen naar Alexandrië. Kleine tragedies leiden tot grotere tragedies en wanneer ze aan de ultieme test worden onderworpen, verdwijnt elke vorm van optimisme.

Regisseur: Laura Belsey
Schrijvers: Erik Mountain en Jim Barnes

AFLEVERING 1020 – “Splinter”
Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) en Princess (Paola Lázaro) worden gevangengenomen en gescheiden. Princess worstelt met herinneringen aan haar traumatische verleden en probeert met de hulp van Ezekiel op welke manier dan ook te ontsnappen.

Regisseur: Laura Belsey
Schrijvers: Julia Ruchman en Vivian Tse

AFLEVERING 1021 – “Diverged”
Daryl en Carol komen bij een splitsing en gaan hun eigen weg. Elk in hun eigen vorm van overlevingsmodus, worden de gemakkelijkste uitdagingen ineens veel moeilijker. Zullen hun individuele reizen het omslagpunt zijn dat nodig is om hun vriendschap te herstellen, of is de afstand tussen hen onomkeerbaar?

Regisseur: David Boyd
Schrijver: Heather Bellson

AFLEVERING 1022 – “Here is Negan”
Carol neemt Negan mee op reis, in de hoop de toenemende spanning te verminderen. Negan denkt na over de gebeurtenissen die hem tot dit punt hebben geleid en komt tot een conclusie over zijn toekomst.

Regisseur: Laura Belsey
Schrijver: David Leslie Johnson-McGoldrick

Gebaseerd op de comicserie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics, wordt The Walking Dead geproduceerd door AMC Studios en uitvoerend geproduceerd door Chief Content Officer Scott M.Gimple, showrunner Angela Kang, Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera en Denise Huth.

Bron © FOX

https://www.youtube.com/watch?v=BgwHdUkH_zw