Home Nieuws Sport Nieuws The Walking Dead, The Resident en Fox Sports op FOX NL

The Walking Dead, The Resident en Fox Sports op FOX NL

We gaan terug naar het begin van The Walking Dead met elke zondagavond vier afleveringen. Na de verwoestende, wereldwijde zombie Apocalyps reist een groep overlevenden, onder leiding van politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln), rond op zoek naar een veilig thuis. Gedurende de heftige en constante strijd om hordes zombies te verslaan, moeten ze ook vrezen voor andere groepen overlevenden die er alles aan doen om te overleven. Wat volgt is een loodzware tocht die lichamelijk, maar vooral ook geestelijk grote gevolgen heeft en haar tol eist.

Vanaf 3 januari, elke zondag een marathon van 4 afleveringen vanaf 20.05 uur met aansluitend seizoen 4.

De aangrijpende ziekenhuis-serie, met o.a. Matt Czuchry en Emily VanCamp, biedt een verrassende kijk op de medische wereld. In The Resident laat men zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Het medische drama volgt een groep artsen in het Chastain Memorial Hospital, die tijdens de dagelijks persoonlijke- en professionele uitdagingen vechten voor hun patiënten.

Vanaf 26 januari, elke dinsdag om 20.10 uur op FOX

Op dinsdag 19 januari, woensdag 20 januari en donderdag 21 januari brengt FOX Sports op FOX de achtste finale van de TOTO KNVB bekerwedstrijden. Uiteraard helemaal live, zoals je dat van FOX Sports gewend bent. We trappen af om 21.00 uur. Met op Dinsdag FC Volendam – PSV, woensdag AZ – Ajax en donderdag VVV Venlo – Go Ahead Eagles.

Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 januari vanaf 20.00 uur.


Bron © FOX NL
Vorig artikelVoetbal op ESPN
Volgend artikelQmusic verdubbelt twee weken lang salaris van luisteraars
Ik ben de eigenaar van Planetzone